350024 Mai Mic Cuțit Puternic Sec Marca De Masina De Cusut Piese

Produs nou

1 Produse

In stoc

22.73lei

Distribuiti

Informatii

350024 Mai Mic Cuțit Puternic Sec Brand.

Cea Mai Bună Calitate,Preț Competitiv.Putem furniza tot felul de piese și accesorii pentru mașini de cusut, mai mult de 95% produse avem stoc suficient, astfel încât se poate face transportul rapid.Dacă aveți orice cerință, vă rugăm să contactați-ne liber.

Despre Livrare: 1. Nava în întreaga Lume, livrare Gratuită prin China Post.de obicei, nevoie de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. 2. Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO/FPO adresa.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de Cinci zile la plata respingă. 3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim, în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează aproximativ 15-45 de zile lucrătoare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Contactați-Ne: 1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați printr-un mesaj. 2. Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile tale, cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore pentru ca ne-a răspuns.Feedback-ul: Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT de CINCI STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Putem furniza cele mai de mașină de cusut, piese de schimb și casetă de prezentare este doar o mică parte.Dacă aveți nevoie de mai mult,vă rugăm să ne informați de codificare pentru a confirma prețul.Este ceva de care aveți nevoie pentru a face în China, puteți lăsa, de asemenea, mesaje de la noi și vom face toate eforturile pentru a vă ajuta.Dl Chen Fuchao dezvoltat prima banda abraziva pentru fobric mașină în China, în 1983. Prin 12 ani de acumulare și dezvoltare, brand apărut în 1995. Prin persistenta inovare și creștere economică de ani de zile, o gamă largă și variată de produse de serie au luat forma,deschizând calea pentru dezvoltarea de cusut sectorul piese.Compania noastra a canalizat-o nouă imagine vizuală sistem, de calitate excelentă și servicii în 2011, pentru a spori brand efort și cultura corporativă.

începe

end

Etichete: picioarele industriale de mers pe jos de cusut, cuțit overlock, mozaic instrument, masina de cusut de mers pe jos, piese de schimb pentru masini de tricotat brother, industriale de mers pe jos mașini de cusut, germană cuțit, de cusut masini de cusut, juki, kit mozaic.

Fisa tehnica

Cusatura Formarea Blocare Cusatura
Mecanism De Feed De Mers Pe Jos
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand fu chao
Mecanice De Configurare Plat-Pat
Starea Noi
Numărul De Model piese de cusut
Tip Masini De Cusut Industriale

Recenzii

Scrie o recenzie

350024 Mai Mic Cuțit Puternic Sec Marca De Masina De Cusut Piese

350024 Mai Mic Cuțit Puternic Sec Marca De Masina De Cusut Piese

Produse similare: