Puls Masaj Relief Femei Electronic Piept de Silicon Electrod Tampoane pentru EMS Piept Piept de Masaj Fizioterapie Mașină

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.98lei

-35%

41.51lei

Distribuiti

Informatii

Descriere: vrei pentru a înfrumuseța dvs. de sân?Vino și să încercați acest San Electronic aparat de Masaj pentru a consolida piept de frumusete.

Caracteristică: 1.La distanță de căldură infraroșu tehnologie este utilizat pentru a îmbunătăți vitalitatea tesutului mamar, pentru a îmbunătăți circulația în piept. 2.De asemenea, ajută la prevenirea sensibilitate de san din cauza ciclului menstrual, precum cancerul. 3.Crește sân este absorbția și metabolismul nutrienților în organism. 4.Ultra-înaltă frecvență de vibrație și magnetic puternic sunet de desfășurare a fluxului de aer. 5.Ușor de utilizat și opera, dimensiuni compacte și ușor de design.

Caracteristici Produs: 1. Aplica high-tech microbiene electrice principiile de la piept; 2. Stimuleaza secretia de estrogen si progesteron pentru a trezi cresterea sanilor; 3. Crește subțire, sâni; 4. Promovarea adolescentului dezvoltarea sânilor; 5. Recupera sagging și deformare a sanului cauzate de alăptare; 6. Ușor de operat și ușor de utilizat; 7. Ușor de a transporta și stoca cu tine.

Caietul de sarcini:

Tip: Electronic Piept De Masaj

Culoare: Roz

Material: Plastic

Baterie: 2 * AAA baterii (nu sunt incluse)

Element Dimensiune: 11 * 9.5 * 6.5 cm

Lista De Pachete:

(Libera alegere) 1 * Marirea Sanilor Mașină

2 * San Electrod

1 * Cablu Notă: Acum actualizare de produs, unele cu logo-ul sainthealth dar unele nu.Dar produsului sunt toate la fel.putem imprima logo-ul sainthealth pe dispozitiv, în scopul de a face mai bine cunoscut pentru noi toți.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Post-vânzare de servicii: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul Pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu serviciul și element.Și noi va oferim reducere la următoarea comandă.Dacă aveți orice probleme cu element și servicii , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe linie, e-mail, telefon ...Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Politica de retur: Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile onpon primirea mărfurilor pentru nici un motiv.Vă rugăm să mărfurilor în condiții inițiale.Vă mulțumesc !

Etichete: piept de massag, lifting machine, zeci de sân, cavit, magie de san masaj, ridicare de san masaj, marirea sanilor marirea masaj mașină, electrod de masaj tampoane, sculpta corpul mașinii, acupunctura centura.

Fisa tehnica

Culoare Roz
Baterie 2 * AAA baterii (Nu sunt Incluse)
Element Dimensiune 11 * 9.5 * 6.5cm
Material ABS, BUMBAC, ABS
Tip De Element Masaj & Relaxare
Nume De Brand yinhang
Numărul De Model Marirea sanilor mașină
Certificare Nici unul
Numărul G-214
Origine NC(de Origine)
Cerere san

Recenzii

Scrie o recenzie

Puls Masaj Relief Femei Electronic Piept de Silicon Electrod Tampoane pentru EMS Piept Piept de Masaj Fizioterapie Mașină

Puls Masaj Relief Femei Electronic Piept de Silicon Electrod Tampoane pentru EMS Piept Piept de Masaj Fizioterapie Mașină

Produse similare: