HONHX Luxury Mens Ceas Digital cu LED Sport Bărbați în aer liber, Ceas Electronic Ceas Sport relogio masculino часы мужские часы

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.50lei

-10%

5.00lei

Distribuiti

Informatii

HONHX Luxury Mens Ceas Digital cu LED Sport Bărbați în aer liber, Ceas Electronic

Produs vandut point: 1.30 metri viață rezistent la apa 2. Digital 12/24 de ore de afișare 3.Luminoasă cu LED-uri de afișare oglindă 4. Afișare calendar este data mai clar

5. Reglabil ceas deșteptător 6. Cronometrarea

Caracteristică:

Caz diametru:50mm

Dial grosime: 16 mm latime Curea: 22 mm lungime Curea:260mm (inclusiv carcasa) material Curea: Rasina

Instrucțiuni de utilizare : 1.Ceas normal de afișare apăsați M, apăsați în jos pentru un cronometru funcție, în conformitate cu 2 setări de alarmă, potrivit timp de 3 setări de calendar.

2.Când normal timp de afișare, apăsați tasta S pentru a afișa data, apăsați butonul R pentru a afișa ceas deșteptător timp.

3.12/24 ore starea setări: normal de afișare, apăsați butonul M de 3 ori, introduceți ora de ajustare de statut, și apoi apăsați pe butonul R de 2 ori într-o oră pentru a regla starea, și apoi apăsați butonul S pentru a regla 12/24 ore sistem.După setarea, apoi apăsați butonul M pentru a reveni la normal timp de 1 ori.

4.Setare timp: când normal de afișare, apăsați butonul M de 3 ori pentru a introduce ora de ajustare stat.Secunde intermitent, apoi apăsați tasta S, dovada secunde, apăsați butonul R, sub intermitent, apăsați tasta S pentru a submarinului.Aceeași metodă, apăsați butonul R pentru a regla ora, data, luna, saptamana de stare, după intermitent în S butonul de ajustare, după toate ajustările, în M butonul 1 ori, a reveni la afișarea normală de stat.

5.Setările de alarmă: afișarea normală de stat, apăsați butonul M de 2 ori pentru a regla starea de alarmă, apoi apăsați butonul S pentru a regla oră după ajustare, apăsați butonul R pentru 1 ori, apoi apăsați butonul S pentru a regla minute după setare, apăsați butonul M pentru a reveni la afișarea normală de stat.

6.Alarma comutator de setări: apăsați pe butonul R nu se pune, apăsați butonul S, puteți alege ceas deșteptător on / off, ceas deșteptător este deschis cu alarmă afișare a simbolurilor.Când sună alarma, apăsați S pentru a opri pentru un timp, stai 4 sau la 5 minute după alarma din nou.Dacă apăsați pe butonul R, te va opri ceasul cu alarmă direct.

7.Set tot timpul de setare: țineți apăsată tasta R, apăsați tasta, și selectați punctul de complet pontaj funcție pentru a activa / dezactiva.Când toată ceasul este pornit, R-cheie va fi afișat toată săptămâna.

8.Cronometru metoda de utilizare: în afișajul normal stat apăsați butonul M 1 ori pentru a introduce funcția cronometru, apoi apăsați pe butonul S pentru a porni cronometrul, apăsați un buton, cronometrul s-a oprit, display digital.Apăsați tasta R pentru a șterge numărul.Apăsați butonul M pentru a reveni la afișarea normală de timp.

9.Buton de lumină: apăsați L buton, luminile vor fi aprinse.Rețineți, utilizarea pe termen lung de felinare pe consumul de energie este relativ mare .Bateria model de acest tip de contor electronic este CR2032.

10.Vă rugăm să se rupă de pe ecran pelicula de protecție înainte de utilizare, în caz contrar acesta nu pare clar.

11.L=LUMINA M=MODUL S=START R=RESET

12.Un impermeabil: această ceasuri electronice obișnuite rezistent la apa, se poate spala, stropi și

ploaie.Dar tu nu poate lua o baie, înota sau se arunca cu capul, vă rugăm să-l poarte în funcție de scenă.

Conținutul pachetului: 1 X Ceas

Etichete: ceas wwoor, omul ceas, honhx ceas, om electronic ceas, bărbați ceas, bărbați ceas de mână, bărbați ceas digital ceas, honhx, ceas rezistent la apa, om.

Fisa tehnica

Trupa Tip De Material Acril
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Stil Moda & Casual
Nume De Brand Sanwony
Diametru Cadran 40mm
Lățime De Bandă 20mm
Cazul Formei Runda
Numărul De Model relogio masculino
Trupa Lungime 24cm
Carcasa Din Material Acril
Incuietoare Tip Brățară Incuietoare
Certificare Nici unul
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Caz Grosime 10mm
Caracteristică Nici unul
Mișcarea CUARȚ, Digital
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Formati Fereastra Material Tip Sticla

Recenzii

Scrie o recenzie

HONHX Luxury Mens Ceas Digital cu LED Sport Bărbați în aer liber, Ceas Electronic Ceas Sport relogio masculino часы мужские часы

HONHX Luxury Mens Ceas Digital cu LED Sport Bărbați în aer liber, Ceas Electronic Ceas Sport relogio masculino часы мужские часы

Produse similare: