Portofel din Piele PU Caz Pentru OPPO A74 4G Slot pentru Card Magnetic Suport Auto Capacul din Spate Pentru OPPO 74 de Lux Flip Înveliș rezistent la Șocuri Coque

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.58lei

-24%

15.24lei

Distribuiti

Informatii

Dacă pentru 2 pc-uri sau mai multe(Același model de culoare) , puteți obține 5% reducere !!

>>Bilet

Imaginea de produs este o imagine de afișare, pentru a alege modelul corect, va vom trimite un telefon potrivit caz!

❣ Prieten Rus Să Acorde O Atenție Vă Rog!!!Vă rugăm să completați în receptor numele complet în ordine.În caz contrar, noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de informații lipsă!vă mulțumesc!

❣ Noi nu acceptany dispute pentru nici un număr de urmărire .

❣ Dacă nu ați primit bunurile, după 75 de zile (Brazilia need90 zile), va vom returna (cu excepția adresa este greșită).

❣ Taxele de import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

❣ Dacă aveți nevoie Valabil Număr de Urmărire pentru a Completa Informațiile de Urmărire a Comenzii.Vă rugăm să selectați Pastravariabologa.ro Saver Shipping sau Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim .

❣ Dacă protecția se apropie, încă nu au primit produsele, vă rugăm să ne contactați , vom prelungi termenul de livrare pentru tine.Te rog nu deschide litigiului în termen de 65 de zile .Dacă după 65 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva aceasta

Mai multe Sfaturi * mai mic Pret --- Dacă aveți nevoie de alte cantitatea sau modele, va rugam sa ne contactati prin e-mail, manager de comerț, mesaj... * Pls notă mine culorile de care aveți nevoie, în caz contrar, bunurile vor fi trimise la întâmplare. * Picătură De Transport Maritim De Sprijin. * En-Gros De Sprijin. * Imagini Oferite pentru Onlinesellers. * Toate de Masaj va fi răspuns în termen de 24 de ore în zilele de lucru.

bine ati venit la magazinul nostru

DESPRE FEEDBACK-UL

1.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților, feedback-ul clienților este de cea mai mare importanță. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și comentarii bune dupa ce ai primit produsul, care ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. 3.Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți. 4.Privire la modul de a revizui feedback-ul dvs. la pozitiv sau neutru la pozitiv, s-ar putea referi la "Cum pot revizui feedback-ul?" la centrul de ajutor de Pastravariabologa.ro.

Etichete: capac pentru oppo a53, slot car ford, înregistrarea magnetică titular, magnetic card sd suport, acoperi oppo find neo x2, slot machine car, cazul opus, porsche slot car, capacul opus reno, oppo a53.

Fisa tehnica

Caracteristici Afaceri de lux Retro din Piele PU Card-slot Titularul de Telefon Caz Capa
Design Simplu
Compatibil Marca OPUS
Material De înaltă Calitate PC Plastic+Piele PU
Funcția 3 Catarama Design Telefon Coque Shell
Tip Portofel Caz
Origine NC(de Origine)
Funcția 1 Retro Slot Pentru Card Kickstand Holder Wallet Flip Cover Telefon Fundas
Potrivit Pentru Modelul 1 Wallet Case For OPPO A74 4G
Calitate De Înaltă Calitate A+++++
Funcția 2 Magnetic transportul suportului funcție
Stil Moda / Cele Mai Noi / De Lux
Nume De Brand AICSRAD
Typle Accesorii de Telefon mobil / telefon genti

Recenzii

Scrie o recenzie

Portofel din Piele PU Caz Pentru OPPO A74 4G Slot pentru Card Magnetic Suport Auto Capacul din Spate Pentru OPPO 74 de Lux Flip Înveliș rezistent la Șocuri Coque

Portofel din Piele PU Caz Pentru OPPO A74 4G Slot pentru Card Magnetic Suport Auto Capacul din Spate Pentru OPPO 74 de Lux Flip Înveliș rezistent la Șocuri Coque

Produse similare: