Piele de Păr Foarfeca de Caz Instrumente de Hair Styling Husă de Depozitare Suport pentru Frizer

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.56lei

-48%

61.87lei

Distribuiti

Informatii

Cald prompt

Stimați clienți, bine ati venit la magazinul nostru.Avem experienta pe dropShipping Comenzi, vă Rugăm să Ne Contactați dacă sunteți dispus să coopereze cu noi .

Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.Puteți partaja, de asemenea, magazinul nostru cu prietenii tăi.

Descriere

Sunteți în căutarea pentru un multifunctional de coafură instrument sac de depozitare?Dacă da, uită-te în continuare.Nostru de piele, păr foarfeca geanta este unul dintre cele mai bune alegeri de tine.Acesta este durabil și ușor de purtat.Se poate transporta în mână și ca un pachet de talie, foarte ușor de utilizat și transportat.Potrivit diverse piepteni, foarfece de par, agrafe de par si alte instrumente.

Caracteristici

-Culoare: Negru.

-Material: Piele.

-Dimensiune: 26.00X14.50X3.00cm/ 10.22X5.70X1.18.

- Stilist profesionist foarfeca caz poate deține 5 piese de foarfece, 4 piepteni și mai multe instrumente de păr.

- Ușor, compact și puternic, și poate stoca toate necesitățile dumneavoastră.

- Pielea este și poate stoca de coafură esențiale și instrumente în cea mai mare măsură.

- Sac multifuncțional poate organiza o varietate de păr, foarfece, piepteni, agrafe de par, și alte instrumente.

- Protejeaza instrumente de coafură de a fi deteriorat și zgâriat.

Pachetul Figura

1 x Păr Foarfeca Sac

Shippment 1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul 1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă se îndeplinește cu serviciul si produsele noastre, Sper să pot să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv.Sprijinul dumneavoastră înseamnă foarte mult pentru noi,vă mulțumesc foarte mult !!! 2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Dacă aveți orice problemă sau întrebare,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolva,a face să vă mulțumiți și o să ai un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc mult!!! 4)Ne va da un răspuns în 24 de ore, Dacă nu obține răspunsul în acest timp, vă rugăm să retrimiteți ei.

Contactați-Ne 1)Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! 2)Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, mult noroc si toate cele bune!

Etichete: pro foarfece de păr, caz pentru foarfeca, perete citate pentru un salon de coafură, oamenii salon de perete autocolant, rucsac frizer, frizer kit, unghii foarfeca husă, stânga foarfece de păr, saloane, medic foarfeca husă.

Fisa tehnica

Caracteristică 4 Instrumente De Hair Styling Husă De Caz
dimensiune Other
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 3 Instrumente De Hair Styling Husă
Caracteristica 5 Instrumente De Hair Styling Husă De Titular
Materialul Lama Alte
Material Mâner Alte
Caracteristică 2 Instrumente De Hair Styling Sac
Lungimea Totală 1
dinti Alte
Numărul De Model 1
Tip Alte
Caracteristică 1 Piele De Păr Foarfeca Husă
Din oțel inoxidabil tip Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

Piele de Păr Foarfeca de Caz Instrumente de Hair Styling Husă de Depozitare Suport pentru Frizer

Piele de Păr Foarfeca de Caz Instrumente de Hair Styling Husă de Depozitare Suport pentru Frizer

Produse similare: