Produs nou
1 Obiect Produse
In stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitate:
2012 An Chinezesc Ceai Yunnan Coapte Pu 'er 357g mai Vechi de Ceai Pu'erh Strămoș Antic Miere Dulce Plictisitoare-roșu Pu-erh Vechi Arbore de Ceai Pu' er
modname=ckeditor Dacă doriți să cumpere mai mult ceai, bun venit pentru a vizita magazinul nostru! 2012 An Chineză Yunnan Shu Puer Ceai Clasa Menghai Coapte Puerh 357g ------100 % De Asigurare A Calității Greutate netă: 357g/ caramida.Prețul pentru un Tort ( nu include alte ceai instrumente) Torage timp: mai bine Puer Categorie: Coapte Puer, shu Puerh, Shu puer Lista de ingrediente:
Destinatar:
*cimpuri obligatorii
sau Anuleaza
modname=ckeditor
Dacă doriți să cumpere mai mult ceai, bun venit pentru a vizita magazinul nostru!
2012 An Chineză Yunnan Shu Puer Ceai Clasa Menghai Coapte Puerh 357g
------100 % De Asigurare A Calității
Greutate netă: 357g/ caramida.Prețul pentru un Tort ( nu include alte ceai instrumente)
Torage timp: mai bine
Puer Categorie: Coapte Puer, shu Puerh, Shu puer
Lista de ingrediente: Yunnan frunze mari de uscare verde maocha
Introducere:
Ceai Pu ' er este produsă în principal în Xishuangbanna, Linyi, și Puer în Provincia Yunnan.Ceai Pu-erh este bogat în portocaliu și galben, de lungă durată, aroma, gust unic, puternic gust catifelat și de lungă durată rezistența la spuma.Ceai Pu ' er are multe funcții, cum ar fi scăderea grăsimilor din sânge, reducerea greutății, care inhibă digestia și digestia, încălzire stomac, creșterea volumului de lichide, călire sete, bea și de detoxifiere.Poate Qingwei Sheng Jin, digestia și flegma, mahmureala, detoxifiant, diuretic și rece, tuse si flegma, mai mic de colesterol din sânge.
Pu ' er Coapte ceai Yunnan Dayezhong, soare uscate de ceai verde, ca materie primă, după fermentare și prelucrare de ceai.Culoarea este maro și roșu, și gustul este pur și armonios.Ea are unic Chen Xiang.
Berii de folosire: ceai cu Gheață: 1. Pune 1-2 lingurita de ceai în gol pungi de ceai și apoi se pune în ceașcă. 2. Se umple paharul cu 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) de apă. 3. Așteptați până când veți vedea frunzele de ceai sunt extinse. (3-5 minute) 4. Bucurați-vă de ceai.Dacă vă place ceaiul cu gheață, puteți adăuga gheata sau cu lamaie.Ceai fierbinte: 1. Ia aproximativ 5g ceai, le-a pus în Ceainic. 2. Se toarnă apă fiartă (aproximativ 90-99°C) (195-210°) în Ceainic. 3. Aproximativ 5-8 secunde mai târziu, separat de ceai și apă la primul tur de fabricare a berii. 4. Din următoarele beri, separat de ceai și apă în termen de 10-30 de secunde.
Greutate netă: 357g/ tort.Pretul este doar pentru un singur tort.
Etichete: antic chinez, ceai rosu, pu erh ceai ulei, ceai, ceai de flori, filtru pentru narghilea, chineză set ceai, 58 ceai, ginseng, prietenul.
Material | Ceramica |
Origine | NC(de Origine) |
Nume De Brand | ANCHENG |
Capacitate | 801-900 ml |
23.23lei