Copil Amuzant Groot Bord Muri Tăiate Creative Decor Autocolant Auto Auto Motociclete Accesorii Exterioare Decalcomanii De Vinil

Produs nou

1 Produse

In stoc

7.49lei

-63%

20.78lei

Distribuiti

Informatii

Dacă ai nevoie de custom logo-te,.

vă rugăm să ne contactați.

Vă rugăm să trimiteți-ne poze si dimensiuni.

Noi vă va oferi prețul în termen de 12 de ore.

Copil Amuzant Groot Bord Muri Tăiate Creative Decor Autocolant Auto Auto Motociclete Accesorii Exterioare Decalcomanii De Vinil

Caracteristici:

● 100% de brand nou și de bună calitate, și universal montat pe toate vehiculele

●Decora masina cu mașina personalizate decal, care a făcut la un personlized aspectul de masina ta

●Masina decal este rezistent la căldură și lumina soarelui, așa că nu e stins la puțin timp de ani de zile

●Usor de folosit, doar coaja și inserați codul

●Nu vor distruge culoare sau de suprafață este lipit pe

●Material:PVC de Înaltă calitate material de protecție a mediului,protecție solară rezistent la apa,nu se decoloreaza

●8 culoare printting și gravură integrat,24 pascal minunat spray.

●Perfect tăiat,fiecare este o operă de artă

●Culoare:Ca imagini arată

Pachetul Include:

1 x Amuzante pentru Copii Groot Bord Muri Tăiate Creative Decor Autocolant Auto Auto Motociclete Accesorii Exterioare Decalcomanii de Vinil

Poza :

Metoda de pastă :

1 Curățați suprafața unde decal va fi instalat

2 îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer.Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer.

3 Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat.

4 Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață.

5 Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață.Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.

Alt computer afișează culorile în mod diferit, real element de culoare pot diferi de imagini.

Vă rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!

Accesoriile nu sunt incluse.

Vă mulțumim pentru înțelegere

Vă rugăm să rețineți:

Urmați magazinul nostru pentru ventilatoare suplimentare reduceri.Acesta vă va oferi reduceri direct atunci când vă cumpărați.Foarte convenabil.

1.În scopul de a preveni colegii de la furtul de imagini.Ne-au estompat imaginea.Obiectele cumpărate sunt mai rafinate.

2. Vom remarca pe pagina de produs dimensiune produs.Atunci când achiziționează, vă rugăm să se uite la dimensiunea produsului și cantitatea.

3. Dacă nu puteți găsi informațiile de urmărire.Vă rugăm să ne contactați în primul rând.Pentru că dacă ordine este mai mică de 7 dolari, numai China informații de urmărire.Daca comanda dvs. este mai mult de $ 7 ne va livra prin China Post Air Mail SAU , Epacket (SUA), Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim.Astfel încât să puteți urmări comanda pana ajungi la pachet

4.Suport Personalizat Logo-ul de Brand personalizare foto și personalizare.Suport pentru dropshipping.

5. Dacă ați cumpărat o mulțime la un moment dat, contactați serviciul nostru pentru clienți și I se va oferi un discount bun.

Transport:

1. Produsul va fi trimis în 1-3 zile.În timpul de vacanță va fi trimis în 3-7 zile.

2. În mod normal, timpul de livrare este de 30-50 de zile, ePacket timpul de livrare este de 10-25 de zile.Brazilia are nevoie de mai mult timp, Brazilian vamal de procesare este mai lent.Transportul internațional este afectat de mai mulți factori.Cum ar fi vremea, politica vamală.Uneori poate întârzia sau pierdere.

3. Dacă nu ați primit pachetul, sau ce comanda a fost finalizată.Vă rugăm să contactați-ne pentru a re-trimite, sau deschide disputa rambursare.Vă rugăm să nu vă faceți griji!

4. Vom verifica fiecare produs înainte de a trimite.Dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul:

1. Dacă vă place produsele noastre, sau de a fi multumit de serviciile noastre.Vă rugăm să ne dea de cinci stele.Evaluarea de cinci stele, data viitoare va vom oferi un discount.

2. Dacă nu sunteți mulțumit.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: piele instrument de pumn, copilul groot, plăci de surf stil de decorare, ușă de blocare pin, masina pentru autocolant, copil la bord autocolant, tesatura ziar, gătit mat pvc, groot gardian al galaxiei, exterior led.

Fisa tehnica

Element De Lungime 14cm
Tip Adeziv Sticker
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Categorie Autocolante
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Numele Modelului autocolant auto
Lățime Produs 14cm
Tip De Material PVC
Design Desene animate
Origine NC(de Origine)
Model OEM
Înălțime Element 0.01cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Copil Amuzant Groot Bord Muri Tăiate Creative Decor Autocolant Auto Auto Motociclete Accesorii Exterioare Decalcomanii De Vinil

Copil Amuzant Groot Bord Muri Tăiate Creative Decor Autocolant Auto Auto Motociclete Accesorii Exterioare Decalcomanii De Vinil

Produse similare: