În aer liber de Vară Ventilatorului de Răcire Jacheta Barbati Insolatie Protecția Aer Condiționat Îmbrăcăminte USB de Alimentare Montane Jacheta de Lucru

Produs nou

1 Produse

In stoc

82.86lei

-40%

138.11lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Trei trepte de reglare a vitezei de circulație a aerului de alimentare, material respirabil, rezistent la uzură și anti-rid, de micro-pori, transpirație pentru un mod sănătos de răcire.

De lungă durată rece și confortabil, treapta maximă de viteză în viață este de aproximativ 8+ ore, cel mai mic echipament de viață este de aproximativ 12+ ore, de răcire puternic, nu se teme de cartofi reci.

Brushless DC motor, vânt puternic sursa de alimentare puterea de funcționare de până la 4500r, optimizat disipare a căldurii fără cald viață mai mult de 6000 de ore de viață.

Ventilator cu un design Inovator pene frunze, chiar și dens de tăiere a fluxului de aer, 30 de grade pe diagonală ciclon structura de proiectare, a crea un mai puternic vânt.

Ventilatorul fir este rotit și fixat, și este convenabil pentru a asambla și dezasambla.Plug vine cu o catarama, pentru a preveni un contact slab, cauzat de frecvente activități.

Sănătos și rece, cu o plasă strat de ventilație pentru a preveni ventilatorul de suflare direct cu corpul uman.

Caietul de sarcini:

Numele: ventilator de Răcire jacket

Material: 100% poliester, bumbac

Gen: Bărbați, Femei

Culoare: Albastru, Gri Deschis, Galben, Alb

Marime: M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Putere sursa: Banca de Alimentare (NU sunt INCLUSE)

Anotimpuri: Primăvara și vara

Pachetul include:

1 x ventilator de Răcire jacket

2 x 9cm motor fără Perii fani

1 x USB cablu de încărcare

(Banca de putere nu sunt incluse )

Cum funcționează?

Aerul este distribuit uniform prin ochiurile pentru întregul corp.Vântul rece va conduce aerul să circule în sacou, care va reduce temperatura de 20%.Interior ochiurilor de plasă este de sudoare dovada si respirabil, și ventilatorul nu va veni în contact direct cu pielea.Este mult mai confortabil și mai sigur de a purta un sacou în timpul verii.

Materiale de înaltă calitate:

Mantaua de răcire se face de usoare si respirabil material, care poate nu numai de a absorbi transpiratia rapid, dar, de asemenea, bloca în mod eficient razele ultraviolete și la prevenirea accident vascular cerebral de căldură.Și volumul nu este mare, nu trebuie să vă faceți griji despre asta va afecta munca ta.Acesta va crește eficiența de lucru.

Design Dual fan:

Ventilatorul de răcire jacheta are două ventilatoare de la talie de îmbrăcăminte.Conectați banca de putere cu USB și hainele pe care va începe să funcționeze. (Banca de putere nu sunt incluse) are trei moduri de fluxul de aer, astfel încât să puteți regla fluxul de aer în funcție de condițiile de lucru și de a reduce temperatura cu mai mult de 8°C.

Pentru proiectare intime:

talie este un loc în care corpul uman este ușor pentru a obține rece.Prin urmare, există un strat de plasă pe talie stratului interior al hainei.Nu numai ca poate preveni vântul direct la talie și provoca talie daune, se poate ghida, de asemenea, vântul să se răspândească, se evapora rapid sudoare, și ia căldură pentru tine.

În condiții de siguranță și ușor de utilizat:

Ventilatorul de răcire jacheta este ușor de utilizat și în condiții de siguranță.Mașină de spălat, vă rugăm să nu uitați să scoateți ventilatorul de asamblare înainte de curățare.

Potrivit pentru mai multe ocazii:

Poti purta acest cool haine la locul de muncă.Potrivit pentru temperaturi ridicate operațiuni, cum ar fi site-uri de construcții, domeniile și zonele cu temperatură ridicată; este, de asemenea, ideale pentru sport in aer liber cum ar fi drumeții și aventură munte.Se poate bloca în mod eficient razele ultraviolete și, de asemenea, poate fi folosit ca un sacou vânt.

Etichete: jacheta femei, copil palton, haina barbati, bărbați îmbrăcăminte de lucru, aer condiționat îmbrăcăminte, lurker shark skin soft shell, haine de lucru simplu oameni, mfeng, sacou fan, munca omului.

Fisa tehnica

Materiale De Captuseala Poliester
Caracteristică Iute Uscat, Windproof
Sacou În Aer Liber Tip Protecție La Soare
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Material Poliester
Tehnologia Materialelor WindStopper
Greutate 450G

Recenzii

Scrie o recenzie

În aer liber de Vară Ventilatorului de Răcire Jacheta Barbati Insolatie Protecția Aer Condiționat Îmbrăcăminte USB de Alimentare Montane Jacheta de Lucru

În aer liber de Vară Ventilatorului de Răcire Jacheta Barbati Insolatie Protecția Aer Condiționat Îmbrăcăminte USB de Alimentare Montane Jacheta de Lucru

Produse similare: