Cârlig Buclă De Stocare Cablu Curea Nailon Grele Prelungitor Titularul Organizator

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.45lei

-37%

15.24lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

★ de înaltă calitate și durabil de produse: de înaltă densitate țesute de depozitare centura este confectionata din 900 Dan material de nailon.Puternic și durabil snap inel poate suporta 50 kg / 22 kg.

★ multi-funcțional și reutilizabile: ușor să stea în interior sau în aer liber extensie linii mari linii electrice și cabluri, fire de rețea și generator de cabluri, linii electrice și cu fir de instrumente, mașină de spălat furtunuri, grădină și piscină furtunuri de aer și furtunurile de vid, și alte mari furtunuri.

★ multiple utilizări: acesta poate fi legat cu ușurință în garaj, atelier, depozit, nava, control de la distanță sau un camion, și, de asemenea, poate fi conectat cu cablul de alimentare, furtun de gradina, sling, etc.

★ 100% satisfacție de garantare, sperăm că acest lucru durabil de stocare centura poate aduce mai mult confort și de a folosi în viața ta.

Caietul de sarcini:

Numele: curea de stocare

Material: nailon chingi + inel de fier

Practic scena: de uz casnic aranjament, depozitare, agățat pe perete de stocare curea, puteți aranja rapid garaj, depozit, depozitare si sala de croit, atelier linia de suprafață și furtun.

Dimensiune produs: așa cum se arată în figura

Culoare: Negru

Plata

1).Plata trebuie să fie făcută în termen de 72 de ore de la comanda.

2).Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3).Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare

4).Vom livra elementul potrivit adresa ta, dă-ne, deci, pls da-ne adresa.

Transport

1).Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat.

2).De obicei durează aproximativ 15-45days pentru comanda ajunge prin China post air mail.

3).Dacă aveți nevoie urgent de produse,vă rugăm să ne contactați pentru a alege rapid mod de transport maritim, cum ar fi DHL/EMS și să plătească mai taxă suplimentară de transport .Cu toate acestea, dacă suma comenzii este mai mult decât 150USD, transport Gratuit de către EMS/DHL/Fedex(Exclude unele zonă de la distanță)

4).Uneori, timpul de livrare poate întârzia din cauza strict personalizat de inspecție sau de vreme problema,vă Rugăm să aștept patienly .Multumesc..

Reducere

Oferim discount mai mult pe mare,dacă sunteți interesat in cumpararea de mai multe elemente sau de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Politica de rambursare

1).Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2).Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.Nostru taxa de transport include taxele de manipulare, ambalare și alte chestii legate de costuri.

3).Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru dezvoltarea afacerilor,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv cu cinci stele de la noi bazându-se pe satisfacția cu mărfuri și servicii.Din păcate,dacă sunteți de planificare pentru a ne da un neutru/ negativ feedback-ul din cauza ta rau experiență de cumpărare cu noi,vă rugăm să ne contactați în orice moment, astfel încât să clarific nemulțumire și de a rezolva problema.

Vă rugăm să rețineți

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, dacă aveți orice întrebare înainte de a cumpăra, vă vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore,dar din cauza timpului diferite,vă rugăm să scrie informatii de detaliu sau întrebări la e-mail nostru,o bună comunicare va evita nefericirea.

Etichete: wide nylon webbing, nylon packing strips, irigare automată valve, luckeasy tesla model 3, geanta femei, frână de mână extensie, cricut filtru, heavy duty cauciuc cablu de bungee, etagere de stocare, 50mm bumbac chingi.

Fisa tehnica

Material Nylon webbing+Iron ring
Numărul De Model Organizator Cârlig
Caietul de sarcini 1
Capacitate ca detalii
Origine NC(de Origine)
Produs Instrument de stocare
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Forma Dreptunghiular
Grosime ca detalii
Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Utilizarea Cheltuieli diverse
Tip Saci De Depozitare
Model Plat Tip

Recenzii

Scrie o recenzie

Cârlig Buclă De Stocare Cablu Curea Nailon Grele Prelungitor Titularul Organizator

Cârlig Buclă De Stocare Cablu Curea Nailon Grele Prelungitor Titularul Organizator

Produse similare: