PP Auto Udare Plantat Ghivece de Flori de Interior cu Apă, Indicatoare de Nivel 6x5" H55A

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.62lei

-37%

21.94lei

Distribuiti

Informatii

PP Auto Udare Plantat Ghivece de Flori de Interior cu Apă, Indicatoare de Nivel 6x5"

OOTDTY PP Auto Udare Plantat Ghivece de Flori de Interior cu Apă, Indicatoare de Nivel 6x5" Gradina Decorative Moderne de Plantat Iarbă

PP 6x5"Auto-Udare Plantat Ghivece de Flori de Interior cu Apă, Indicatoare de Nivel Gradina Decorative Moderne de Plantat Oală pentru Toate Plantele de Casa Flori Ierburi Cimbru Orhidee, Violete Africane-Alb

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

Această auto-udare plantat marijuana face grădinărit mai placuta!Acesta vă permite pentru a uda plantele o dată pe săptămână sau o lună, în loc de fiecare zi.Se poate salva, de asemenea, plante de sub - sau peste udare.

1, interior și exterior cu două straturi de design, sol și apă sunt izolate pentru a evita descompunerea rădăcinile plantelor cauzate de apă de înmuiere.

2, bazin exterior este folosit pentru stocarea apei, a ghiveciului este folosit pentru plantare.O fereastră transparentă în partea De jos de bazin exterior pentru a observa capacitatea de stocare a apei.

3, ridicate de design pe partea interioară a bazinului de perete poate fi folosit pentru a captura direct achiziționate de plante, fără utilizarea de nostru interior bazin.Potrivit pentru 6"-5" plantare în ghivece.

4, Realizate de înaltă calitate material PP, cu un finisaj mat.Foarte durabil.

5.Elegant și simplu aspectul.Acesta poate fi utilizat într-o varietate de medii, fie că este pentru casa, apartament, birou, desktop, în aer liber sau în interior, se va completa de mediul de acasă.

Caietul de sarcini:

Greutate:aproximativ 150gram

Dimensiune: Top Dimater15.5cm/6,Inaltime 13cm/5

Material principal: PP

Culoare: Alb, Rose, Rosu, Roz, Portocaliu, Albastru, Mar Verde, Gri Inchis

Pachet:

1x Auto Udare Plantat Iarbă

Notificare:

1.Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus..

2.Nu RetailPackage.

3. Din cauza setările monitorului și condițiile de iluminare, culorile pot varia ușor față de cele enumerate fotografii.

Etichete: maro de plastic ghiveci, ghiveci, pot, orhidee vas de plastic, plante ghivece, frunze verzi pentru aranjamente florale, masina de plantat, ghiveci de flori, bonsai oală, pentru ghiveci.

Fisa tehnica

Folosit Cu Flori/Plante Verzi
Origine NC(de Origine)
Condițiile De Utilizare Desktop
Finisare Nu Filmate
Este Dispozitiv Inteligent No
Material Plastic
Setați Tipul No
Numărul De Model H55A8YY801433-AG
Tip Oala Tăvi
Stil Modern

Recenzii

Scrie o recenzie

PP Auto Udare Plantat Ghivece de Flori de Interior cu Apă, Indicatoare de Nivel 6x5

PP Auto Udare Plantat Ghivece de Flori de Interior cu Apă, Indicatoare de Nivel 6x5" H55A

Produse similare: