En-gros Portabil cu Acumulator Îndreptat Părul & Bigudiu 2-în-1 pentru a Călători Mini USB Reîncărcabilă 3 Nivele Reglabile Temps M3

Produs nou

1 Produse

In stoc

108.55lei

-26%

148.69lei

Distribuiti

Informatii

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } en-Gros Portabil cu Acumulator Îndreptat Părul & Bigudiu 2-în-1 pentru a Călători Mini USB Reîncărcabilă 3 Nivele Reglabile Temps M3

Descriere:

Caracteristici:

1. Panoul este acoperit cu glazura ceramica, care va continua pentru a elibera ioni negativi după ce a fost încălzită, care pătrunde în păr, netezește încreți, reduce electricitatea statică, și întâlniri de păr elegant.

2. Umed și uscat dual-scop nu deteriora parul: panoul adoptă vapori de apă canal de deviere de design, iar parul nu va fi deteriorat atunci când acesta nu este uscat.Acesta accelereaza de descărcare de gestiune de excesul de vapori de apă și realizează rapid styling.

3. Un singur buton de control, simplu și atractiv: un singur buton, abandon plictiseală și întoarcerea la simplitate. 200 de grade temperatura constanta, potrivita pentru femeile Asiatice de păr.Trei niveluri de reglare a temperaturii, o trage și o durată de finalizare.

4. Universal USB port de încărcare, ușor de a călători fără sarcină: USB de încărcare priză, Android universal cablu de date este disponibil, cu cablu de date USB, potrivit pentru toate tipurile de telefon mobil de încărcare prize.

5.Mini și Portabil : Compact dimensiunea de călătorie și ușor, ușor pentru a stoca și transporta atunci când călătoresc.Eleganta este singura frumusete care nu dispare în călătoria dumneavoastră.

Notificare:

① Culoarea Reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

② Vă Rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Produs tensiune de alimentare: 100-240v generale tensiune;

Metoda de încărcare: încărcare USB (80cm)

Informații despre acumulator: 3.7 v, 2600mAh

Timp de incarcare: 2~3 ore

Temperatura poziția de viteze: 3 viteze de temperatură reglabile (160/180/200℃)

Dimensiune:19.5x2.5cm

Pachetul Include:

1x Îndreptat Părul & Bigudiu

1x Cablu USB

1x Manual

Etichete: mini păr straigtener, electric indreptat parul usb, ondulatorul de par, bigudiu wireless, curat, acumulator plat de fier, epact mini aparat de îndreptat părul, mini aparat de indreptat parul sac, nak mini aparat de îndreptat părul, de sex masculin mini aparat de îndreptat părul.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

En-gros Portabil cu Acumulator Îndreptat Părul & Bigudiu 2-în-1 pentru a Călători Mini USB Reîncărcabilă 3 Nivele Reglabile Temps M3

En-gros Portabil cu Acumulator Îndreptat Părul & Bigudiu 2-în-1 pentru a Călători Mini USB Reîncărcabilă 3 Nivele Reglabile Temps M3

Produse similare: