32 de Biți Muzică Indicator de Nivel de Aluminiu, Bara de Sunet de Voce de Control Audio Spectru de Lumina RGB LED Ritm Puls plin de culoare Semnal

Produs nou

1 Produse

In stoc

124.83lei

-68%

390.11lei

Distribuiti

Informatii

Spectru Audio RGB Lumina de Control Vocal RGB Lumina Pentru Masina Acasa Echipamente Audio-Video Picătură de Transport maritim

Descriere: 1. Mare pentru iubitorii de Muzica: RGB spectru audio indicator dispune de un design inovator și o combinație perfectă de muzică și artă.Este potrivit pentru iubitorii de muzică, precum și iubitorii de electronice, și, în același timp, acesta poate fi folosit ca o placuta art decor.Vă rugăm să asigurați-vă că semnalul audio de intrare de tensiune trebuie să fie de maxim 5V, altfel spectrul audio indicator vor fi deteriorate.

2. Vizualizarea Muzica Ta Preferata: RGB spectru audio indicator are 32 de LED-uri de culoare margele lampa, de înaltă sensibilitate microfon și funcția de anulare a zgomotului, și, de asemenea, are 8 moduri de afișare, 4 nivele de luminozitate și 5 nivele de viteză.Puteți ajusta pur și simplu pentru a face muzica aleasa ajunge la cele mai dorite expresie dinamică.

3. Aplicabile Scenarii: puteți pune-l pe birou, noptiera sau o mașină pentru a crea un sejur relaxant și interesant atmosphere.By activarea mediului, ajută scuti de stres și să declanșeze ideea ta.

4. Perfect de Calitate si Simplu de Funcționare: indicatorul bar este acoperit cu un aliaj de aluminiu de unică folosință turnare cutie.Ușor de utilizat, dar puternic.Un cadou minunat pentru iubitorii de muzică, designeri si marketeri.

5. Efecte Vizuale excelente: RGB colorate ritm dinamic, să LED-ul aduce efecte vizuale excelente, iar efectul de muzica sau ma uit la TV va realiza chiar mai mult, care este, de asemenea, o frumoasă și plăcută Art decor.

Caietul de sarcini:

Intrare: 5V / 1A (5.5 V este limita maximă)

Ieșire: 5W

Port de intrare: MicroUSB

Dimensiune: aproximativ 181x16x15mm/7.13x0.63x0.59inch

Material: dintr-o bucata turnata, anodizat

Software-ul de sprijin: filtrarea zgomotului de medii, upgrade de firmware

Culoare: argintiu

Lista De Ambalare:

Lumina RGB*1

Cablu De Încărcare*1

Manual*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Etichete: display vfd, farmecul controler de joc, portabil bara de sunet pe perete, spectru de muzica, 4 cifre, 7 segmente de afișare, full spectrum led benzi, 15 inch difuzor, spectrul de frecvențe audio, casti audio, masina ritm de muzică lampa.

Fisa tehnica

Suport Picătură de transport maritim
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Material Alte, una-piese turnate, Anodizat
Port De Intrare Microusb
Numărul De Model proiector
Tip De Element Difuzor Accesorii Kituri

Recenzii

Scrie o recenzie

32 de Biți Muzică Indicator de Nivel de Aluminiu, Bara de Sunet de Voce de Control Audio Spectru de Lumina RGB LED Ritm Puls plin de culoare Semnal

32 de Biți Muzică Indicator de Nivel de Aluminiu, Bara de Sunet de Voce de Control Audio Spectru de Lumina RGB LED Ritm Puls plin de culoare Semnal

Produse similare: