În aer liber a Condus în Jos de Perete Iluminat Verandă Lampe Lumina de Montare corp de iluminat pentru balcon Curte Terasa rezistent la apa

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.17lei

-39%

93.60lei

Distribuiti

Informatii

Este de Becuri Incluse: Nu există un Nivel de Protecție: IP54 Tensiune de Alimentare: AC110-250V Corpul Material: Aluminiu Certificare: UL Caracteristici:

Suprafața noastre în sus și în jos lumina pridvor este tratat cu un strat fin, care nu este ușor de a coroda, rugina și se estompeze, și are o excelentă rezistență la oxidare și rezistența la temperatură.Acesta susține IP54 rezistent la apă evaluare și poate rezista la provocările vremii aspre, cum ar fi ploaie, zăpadă și vânt atunci când este utilizat în aer liber.

Învelișul impermeabil tranșee de perete este fabricat din netede și rugină-dovada de aluminiu, iar partea de sus și de jos sunt sigilate cu greu din sticla de înaltă calitate, care are de înaltă rezistență la temperatură, rezistență la îmbătrânire și înaltă de transmisie de performanță.

Lumina emisă de lampă cu LED-uri margele in lampa de perete va fi mai moale și mai clară, și se va abate în mod egal, fără orbire.Această lumină în aer liber creează un confortabil și cald mediu de iluminare pentru tine.

Instalarea acest patio lumina este foarte simplu și rapid.Instalarea poate fi completat rapid în 3 pași simpli. 1. Reparatii placa de montaj pe caseta cu șuruburi; 2. Conectați firele; 3. Fix lampa de perete pe placa de montaj.Astfel o instalare simplă economisește banii de angajarea unui profesionist.

În afară de a fi folosit ca un iluminat exterior lampă, acest LED lumina de perete este, de asemenea, un perete decorativ, montat lampă.Acesta poate fi instalat în orice loc vă puteți gândi, cum ar fi hol, coridor, cameră de zi, curte, balcon, etc., și să ofere efecte frumoase de iluminat pentru casa ta.

Apariția acestui perete LED lumina este proiectat pentru a fi foarte simplu și modern, fără prea multă fantezie și complicat decor, și poate integra mai bine în diferite decor acasă stiluri.Greutate produs: 620 G / 21.87 Grame Dimensiuni Produs (L*W*H): 230*115*100 MM / 9.06*4.53*3.94 Cm Greutate Pachet: 720.0 G / 25.40 Uncii Dimensiuni Pachet (L*W*H): 240*120*120 MM / 9.45*4.72*4.72 Inci Ambalaje de vânzare cu Amănuntul: Da, Generalul Cutie Pachet Inclusiv:

1 x lampa de Perete(fără Bec)

Etichete: gu10 spot, în aer liber spot gu10 grădină, lampa de gradina stand, gu10 condus de cadre, spot led, grădină fața locului, La fața locului, masă lampă de grădină gu10, ip65 gu10 grădină podea, lampa de gradina solara.

Fisa tehnica

Stil Contemporan
Utilizare VACANTA
Corpul Material Aluminiu
Nume De Brand RTNLIT
Este Estompat No
Numărul De Model EPC_LEG_50M
Nivelul De Protecție IP54
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare AC
Sursa De Lumina Becurile Incandescente
Tipul De Bază GU10
Certificare Nici unul
Este De Becuri Incluse Da

Recenzii

Scrie o recenzie

În aer liber a Condus în Jos de Perete Iluminat Verandă Lampe Lumina de Montare corp de iluminat pentru balcon Curte Terasa rezistent la apa

În aer liber a Condus în Jos de Perete Iluminat Verandă Lampe Lumina de Montare corp de iluminat pentru balcon Curte Terasa rezistent la apa

Produse similare: