Flip Caracatiță Papusa de Plus Moale Cadou Plushieanimals față-Verso Flip Papusa Drăguț Jucării Peluches pentru Copii Fata de Cadou Home Decor

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.73lei

-52%

53.63lei

Distribuiti

Informatii

Flip Caracatiță Papusa De Plus Moale Cadou PlushieAnimals Față-Verso Flip Papusa Drăguț Jucării Peluches Pentru Copii Fata De Cadou Home Decor

Material : Textil & Tesatura

caracteristici : Umplut & Pluș

tip de element : Animale

Jucării de Pluș drăguț: Sunteți în căutarea pentru cadouri de vacanță pentru copiii dumneavoastră?Vrei să cumperi niște păpuși de pluș pentru a decora camera de zi sau camera?Acest drăguț față-verso oglindită papusa de plus este cea mai buna alegere.

Față-verso Flip Papusa: unic flip design vă oferă vizuale diferite și experiențe senzoriale.Acest drăguț papusa de plus adoptă un unic față-verso două-design de culoare, care pot fi ușor răsturnat în diferite culori și expresii.

16 Culori Diferite: acest drăguț jucărie de pluș are un total of16different culori pentru tine de a alege de la, puteți achiziționa în funcție de preferințele dumneavoastră.Super moale și ușor pentru a răsturna pe dos pentru a exprima starea ta de spirit.

De înaltă Calitate și Lavabil: Această față-verso flip papusa de plus este fabricat din durabil material de pluș și este umplut cu de înaltă calitate PP material de bumbac.Ușor pentru a curăța, folosiți o cantitate mică de apă și săpun pentru a îndepărta petele, și se usucă în mod natural.

Jucărie de pluș: pluș Drăguț papusa cu bogat de expresii.Perfect pentru a juca, colectarea și îmbrățișări.Aceste chifle sunt cadouri perfecte pentru zile de naștere, botezuri, ziua Îndrăgostiților și mai mult!Cadou amuzant pentru orice iubitor de pluș!

Include: 1 buc Jucărie de Pluș

DIMENSIUNI:

Mare:10cm

Lățime 19-20cm

Etichete: caracatita starea de spirit trist, stil caracatiță de pluș, caracatiță mici de pluș, 2 starea de spirit caracatiță, octopu, starea de spirit caracatiță de pluș, de pluș jucarii caracatita, pătură dublă față-verso caracatiță, overwatch perete scroll, pantera pluș.

Fisa tehnica

Varsta Recomanda Maternitate
Origine NC(de Origine)
sau Copii Cadou de Anul Nou Cel mai bun Jucărie pentru Copii
Avertizare A se păstra departe de fireItem
Gen Unisex
Recomanda Age5 4-6y
Suport Epacket/Rapid De Transport Maritim Suport Cu Amănuntul
Recomanda Age7 12+y
Caracteristici Umplute & Pluș
Forma caracatita
Recomanda Age6 7-12y
Recomanda Age1 0-6m
Animale caracatita
Ambalare Pungă de Plastic
Tip De Pluș/Nano Papusa
Recomanda Age2 7-12m
Pentru Copii, Cadouri de Ziua
Tema TV & Film Caracter
Recomanda Age3 13-24m
Stil Modern
Material Textile & Tesatura, BUMBAC
Numărul De Model Caracatiță De Pluș
type1 Animale
GiftsSupport Dropshipping Sprijin En-Gros
Este Dispozitiv Inteligent No
Recomanda Age4 25-36m
Umplere PP Bumbac
Jucării Pentru Băieți Și Fete Copiii Cadou/Cadouri De Craciun

Recenzii

Scrie o recenzie

Flip Caracatiță Papusa de Plus Moale Cadou Plushieanimals față-Verso Flip Papusa Drăguț Jucării Peluches pentru Copii Fata de Cadou Home Decor

Flip Caracatiță Papusa de Plus Moale Cadou Plushieanimals față-Verso Flip Papusa Drăguț Jucării Peluches pentru Copii Fata de Cadou Home Decor

Produse similare: