2.8 m Multi-funcțional Triunghi Aeriene Mat Hamac Triunghiulară Mare Copac Hamac Outdoor Camping Dormit Leagăn Copac Hamac

Produs nou

1 Produse

In stoc

127.87lei

-30%

185.29lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1, pentru a Asigura un Somn Confortabil unic Cu 3 puncte de ancorare sistem oferă o întinsă de bază pentru hamac, astfel oferindu-vă cel mai confortabil de somn ai avut vreodată într-un cort, fie că dormi pe partea din față, spate sau lateral.

2、880lbs Greutate Capacitate: Acest copac are o capacitate greutate de 400 kg / 880lbs, astfel încât acesta poate găzdui 5 adulți sau 6 copii.O alegere perfecta pentru aventuri de familie sau grup de camping.

3. Anti-Roll Curele: Fiecare hamac este armat cu nostru unic anti-rola curea sistem, care vă împiedică de la rulare la mijlocul hamac, ceea ce face hamacul o alegere ideala pentru multi-persoană de camping.

4、Mare Hamac: Heavy duty clichet curele mențină un nivel adecvat de tensiune cuplat cu un design atent, furnizarea de copii cu suficient loc pentru a dormi (sau a se distra) confortabil.Timpul de instalare este de aproximativ 10 minute.Dimensiune: 2.8 x 2.8 x 2.8 m (aproximativ 110.24x110.24x110.24inch).

5、Nu la Nivel de Teren Necesare: hamac poate fi suspendat de pe teren între 3 puncte de ancorare pentru a salva probleme de a găsi nivelul solului.Ținută deasupra solului ține departe de umezeală, inegale sau stick/piatră acoperite cu sol.

Caietul de sarcini :

Material: nailon, poliester ochiurilor de plasă

Dimensiune: aproximativ 280*280*280cm/110.24*110.24*110.24 inch

Lista De Ambalare:

Hamac*1

Coarda*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Etichete: sticla swing top, hamac stea, farfurie leagăn, mobilier de exterior echipamente, tabăra hamac, mobilier de exterior paturi, hamac plasă de țânțari, scaun hamac, stainless steel triangle, hamac leagan.

Fisa tehnica

Grupa De Vârstă Adulți
Model Nici unul
Origine NC(de Origine)
dimensiune Three-person
Material tesatura
Uz General Mobilier De Exterior
Stil triunghi
Tip Hamac
Numărul De Model Hamac

Recenzii

Scrie o recenzie

2.8 m Multi-funcțional Triunghi Aeriene Mat Hamac Triunghiulară Mare Copac Hamac Outdoor Camping Dormit Leagăn Copac Hamac

2.8 m Multi-funcțional Triunghi Aeriene Mat Hamac Triunghiulară Mare Copac Hamac Outdoor Camping Dormit Leagăn Copac Hamac

Produse similare: