Naturale de Bambus Duș Covoraș de Baie din Lemn Mat 50x70cm Non Alunecare Mari Covoraș de Baie Duș Usa Mat Bucătărie Podea, Covor Baie, Cadă Mats

Produs nou

1 Produse

In stoc

107.43lei

-32%

160.31lei

Distribuiti

Informatii

Descriere produs

Nume produs:Baie Podea de Bambus Mat

eficient după cum este necesar.

Culoare:Lemn de culoare.

Material:Bambus.

Dimensiune:aproximativ 50x70cm .

Conținutul pachetului:1 BUC.

Caracteristici:

1.Nostru de bambus, lemn de esenta tare este o resursă regenerabilă.recoltate de la un complet durabilă și creștere rapidă pădure fermă.

2.Tonuri naturale și culori funcționează bine în orice mediu de origine.adăugarea unui sentiment al naturii la orice etaj, unde podeaua este plasat.

3.Este recomandat să utilizați dușuri în aer liber.căzi de baie.spa-uri.căzi cu hidromasaj.toalete.chiuvete.intrari.Nu este recomandat pentru utilizare în interior, în căzi de baie.dușuri.etc.Bambus covorase poate aduce cea mai bună calitate și valoare.

4.100% natural și ecologic bambus-bucurați-vă de o spa-ca experiență.Naturale anti-microbiene MUCEGAI-de bambus este unul dintre puținele materiale naturale cu efect anti-mucegai sau anti-mucegai proprietăți.

5.Fluxului de aer design-permite drenarea si circulatia aerului.

6.Anti-skid-pad anti-alunecare pad este integrat sub pad pentru a minimiza deplasarea.Sfaturi cald:

1. Datorită măsurare manual, va exista o mica eroare .te rog, iartă.

2. Din cauza luminii și monitor în timpul fotografierii, poate exista o ușoară eroare între produs și produsul real.Vă rugăm să prevaleze în natură.Multumesc.

Despre magazinul nostru și produse:

Asigurarea calității: Ne-am angajat să ofere cele mai bune produse la globale cumpărători.Fiecare produs va fi testat în timpul de achiziție și de stocare.

Concesii de preț: produsele Noastre sunt furnizate direct de fabrica, fara intermediari.Dacă doriți pentru a comanda în vrac, vă rugăm să ne contactați pentru prețul en-gros!

Profesionale de ambalare: În scopul de a se adapta la distanțe lungi de transport internațional, cele mai multe dintre produsele din magazinul nostru vor fi livrate cu cutie de original.În același timp, în scopul de a reduce prețurile, cele mai multe produse vor fi ambalate fără a fi nevoie pentru export de ambalare standard.

Servicii de calitate: Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un 5-star feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător (descris ca 5 stele, 5 stele pentru comunicare, 5 stele pentru timpul de livrare).Dacă produsul primit este deteriorat sau introdus greșit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Vom rezolva cât mai curând posibil și de a găsi cea mai bună soluție.

Alege-ne cu încredere, așa că nu veți regreta alegerea ta!

Etichete: comerciale, covoare de baie, bâtă de baseball jucărie, baie modernă, bambus coaster, europene covoare, sirena stencil, podea de bambus mat, Covor, anti slip tape, bambus covor.

Fisa tehnica

Technics Masina De Facut
dimensiune Large, about 50 x70cm
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Stil Modern
Numărul De Model Jzxda
Origine NC(de Origine)
Model Culoare Solidă
Cerere Baie
Material Bambus

Recenzii

Scrie o recenzie

Naturale de Bambus Duș Covoraș de Baie din Lemn Mat 50x70cm Non Alunecare Mari Covoraș de Baie Duș Usa Mat Bucătărie Podea, Covor Baie, Cadă Mats

Naturale de Bambus Duș Covoraș de Baie din Lemn Mat 50x70cm Non Alunecare Mari Covoraș de Baie Duș Usa Mat Bucătărie Podea, Covor Baie, Cadă Mats

Produse similare: