Usb Flash Drive Masina Stil 128GB 64GB 32GB Pen Drive Usb Stick Memory Disk Drive-uri Flash Usb de Mare Viteză Pendrives Cheie Usb Cadouri

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.61lei

-40%

26.44lei

Distribuiti

Informatii

Unitate flash Usb Flash Drive 128 GB 64GB 32GB Usb Stick de Crăciun Impermeabil Conduce Mini Pc-ul de Mare Viteză Memoria Usb Micro Sd pe USB 2.0

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

Caracteristici:

· Suporta hot plug & play, USB 2.0 de Mare viteză port

· Nici o unitate fizică necesară

· Plug-and-play; nici o sursă de alimentare externă necesară, USB autobuz-alimentat

· Suport pentru toate sistemele de operare curente

· viteze de varia în funcție de tipurile de fișier transferat și de configurația calculatorului.

· Rata de citire: 12Mb-18Mb/S Rata Scrie: 4-6 Mb/S

· Interfata USB 2.0

· Excelent stick de Memorie USB, in stare excelenta

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

Despre capacitate:

· 4GB=aproximativ 3,6 GB-3.8 GB

· 8GB=aproximativ 7.2 GB-7.6 GB

· 16GB=aproximativ 14.4 GB-14.8 GB

· 32GB=aproximativ 28.5 GB-30GB

· 64GB=aproximativ 58.5 GB-60GB

· 128GB=aproximativ 110GB-120GB

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

Pachetul inclus:

1 X USB Flash Drive

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

Despre metode de transport, Vom folosi ordinară logistica metode pentru comenzile sub 5 dolari. În acest fel nu putem interogare informații de logistică în afara Chinei.Pentru cei cu mai mult de $5, putem folosi China Post pachetului pentru a urmări, puteți alege, de asemenea, Pastravariabologa.ro mod de transport.În acest fel, puteți obține logistica de compensare fără a primi bunuri.

Rambursare-Politica

1) oferim 7 zile de returnare neconditionata chiar daca acest articol este bun, nu defecte.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest produs rămâne în posesia ta mai mult de 7 zile, este considerat a fi utilizate și NU VOM oferi acest serviciu.Toate costurile de transport maritim, care include noi de transport maritim și te trimite înapoi este suportat de către cumpărător.Vom emite rambursa integral suma licitată excluzând costul de transport la primirea produsului.

2) Dacă produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate sau defecte, vă rugăm să ne întoarce în 7 zile .Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, Vom suporta toate cheltuielile de transport.DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor, sau cere pentru disccount fără a trimite înapoi produsul.

3) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire, motiv specific pentru a reveni.

4) de 60 de zile de restituire necondiționată.Dacă nu sunt dispuși să aștepte după produs(e) este (sunt) livrat pentru 60 de zile, va vom returna integral suma adjudecată.

Feedback-ul

1. Suntem committ pentru satisfacția clienților noștri și să depună eforturi pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți.

2. Dacă sunteți mulțumiți de achiziție, vă rugăm să ne lăsați un rezultat pozitiv feback, și vom face același lucru pentru tine.

3. Dacă nu sunteți mulțumit, pls spune-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: xs max piele wrap.

Fisa tehnica

Criptare No
Tip De Interfață USB 2.0
Nume De Brand Asigura
Origine NC(de Origine)
Tip De Produs Flash Disk
Material Silicon
Certificare Nici unul
Numărul De Model 2021051402
Pachet No

Recenzii

Scrie o recenzie

Usb Flash Drive Masina Stil 128GB 64GB 32GB Pen Drive Usb Stick Memory Disk Drive-uri Flash Usb de Mare Viteză Pendrives Cheie Usb Cadouri

Usb Flash Drive Masina Stil 128GB 64GB 32GB Pen Drive Usb Stick Memory Disk Drive-uri Flash Usb de Mare Viteză Pendrives Cheie Usb Cadouri

Produse similare: