Lenovo XT90 Căști fără Fir Bluetooth Căști Bluetooth HD Apel Asocierea Automată Comandă Vocală Atingeți Căștile rezistent la apa

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.83lei

-50%

123.66lei

Distribuiti

Informatii

Lenovo CASTI SUNT CELE mai BUNE

De ce să alegeți Lenovo cască? 1 .Recent modernizate Bluetooth 5.0 , nici o întârziere în sincronizare a jocului uitam ecran. 2 .Ceramica antena este echipată cu 2 auxiliare de chips-uri pentru a rezolva problema ofunstable conexiune. 3 . 13mm mare difuzor dinamic cu highelastic PU compozit diafragma , threefrequency egalizare tehnologie , enjoyHifi fără pierderi de calitate a sunetului.

MODA NEGRUȘI CULOARE ALB

Adăugați în alb și negru culoare de potrivire pentru un anumit gri pentru a spori textura de culoare aducând în același timp o anumită experiență confortabilă la viziune .

CUM SĂ ATINGEȚI ECRANUL

Tactil,asistent voce faceți Clic pe trei.

CĂȘTI FORMA ȘI FUNCȚIA SA

1 . 3mm mare difuzor dinamic cu highelastic PU compozit diafragma , threefrequency egalizare tehnologie , enjoyHifi fără pierderi de calitate a sunetului. 2 .Audio și video synchronizationthe joc este mult mai distractiv. 3 .In-ear design 3.5 greutate confortabil și stabil pentru a purta. 4 .Se potriveste la canalul urechii pentru o mai mare amplitudine și încă se potrivește cu fermitate.

AVANTAJ

1 .HD apel 2 .Conexiune stabilă 3 .ACC decodare audio 4 .Asistent de voce 5 .Nu joc de întârziere 6 .Bluetooth 5.0 conexiune este mai lin

1 .Echipat cu un dual intelligent cip de procesare , după phonesends un semnal , la stânga și la dreapta căștile sunt conectate în același timp , care este mai rapid și mai stabil. 2 .Un singur canal de conexiune , leftand urechea dreapta conexiunile sunt notsyn chronized și ușor pentru a deconecta.

VIATA LUNGA A BATERIEI

1 .Provocare noua înălțime de viață a bateriei, la 300 ore timp de asteptare, 1.5 ore timp de incarcare. 2 .Folosind cele mai recente Bluetooth 5.0 cip , se poate reduce pierderea de semnal și deconectarea cauzate de interferențe în 24GHZ bandă de frecvență .Transmiterea speedcan ajunge la 24mbps , iar distanța de 10m poate fi de două ori la fel de repede.

SUNET FOARTE BUN

1 .Audio și video de sincronizare jocul este mult mai distractiv. 2 .Acolo este aproape de zero latență în jocuri și vizionarea de drame , allowingdaily de divertisment de a se bucura de libertatea wireless .

IP54 rezistent la apa, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre condens în dimineața.

Folosind un 13mm difuzor dinamic cu o înaltă elastic PU compozit diafragma pentru a restabili delicate voce și instrumente muzicale , și de experiență surround 3D muzică.

SUPORT ASISTENT VOCE FUNCȚIONARE

1 .Asistent voce faceți Clic pe trei . 2 .Răspuns / hang up faceți Clic pe . 3 .Reiect apel apăsați Lung 1S . 4 .Anterioare celei faceți Clic de trei ori ( stânga căști ) . 5.Piesa următoare, Apăsați de trei ori ( chiar căști ) . 6.Întrerupe redarea, faceți Clic pe .

NOTE

1 .Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală elemente pot fi diferite de la intersecția indicat pe imagine, vă mulțumesc pentru înțelegere. 2 .Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3 doze abatere. 3 .Dacă găsiți un produs defect, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj despre video sau foto problemă în primul rând, și vom face cu ea cât mai curând posibil. 4 .Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să ne contactați în termen de trei zile de la primirea comenzii.Toate bunurile returnate trebuie să fie returnate imediat împreună cu ambalajul original și accesorii.Transport maritim de mărfuri returnate de client. 5 .După primirea mărfurilor returnate, va vom returna bunurile. 6 .Uneori, compania de transport maritim va pierde pachetul.Dacă încă nu ați primit comanda în termen de timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați.În acest caz, va vom returna plata sau aranja pentru a retrimite comanda.

Etichete: magazin de căști fără fir, mi xiomi, conector xt90, ps4 sigiliu, aur difuzor, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane, se adapteze bluetooth, albastru căști bluetooth.

Fisa tehnica

Buton De Control No
Cutie Baterie De Capacitate 300MA
Distorsiune Armonică Totală 1%
Nume De Brand Lenovo
Caracteristici 2 HD Apel
Conectori Tip c
Comunicare Adevărat Wireless
Funcția pentru un Joc Video, Pentru Telefon Mobil, Sport
Compatibilitate 2 HTC SI SAMSUNG &ȘI MULTE ALTELE
Max De Ieșire 10mW
Caracteristici 7 Asistent De Voce
Sensibilitatea 95dB
Vocalism Principiu Dinamic
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Tip Wireless bluetooth
Distanța conexiune Bluetooth 10M
Numărul De Model TX90
Căști Tampoane De Material Silicon
Impedanța până la 32 Ω
Compatibilitatea 1 HUAWEI și XIAOMI$iPhone
Driver Diametru 8mm
Versiune Bluetooth 5.0
Plug Type Nici unul
En-gros sau Dropshipping Suport
Control Al Volumului Da
Suport Card De Memorie No
Caracteristici 4 Automate de vopsire
Caracteristici 6 ACC decodare audio
Rezistenta 32Ω
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 20000Hz
Cupelor De Tip Semi-deschis
Numărul De Șoferi 2
Caracteristici 5 Tactil
Sprijin APP No
Caracteristici rezistent la apa, Cu Microfon, Active Noice Cancelling
Cu Microfon Da
Magnet Tip Alte
rezistent la apa Da
Activă A Zgomotului De Fond Da
Metoda De Încărcare Caz de încărcare
Codecs sbc
Lista De Pachete Manual De Utilizare, Caz de încărcare, Cablu De Încărcare, Inlocuit Set Tampoane
Lungimea Liniei 0m
Caracteristici 3 Interfață de TIP C
Caracteristici 1 Bluetooth 5.0
Stil In-ear
Este wireless Da
Culoare Alb și negru

Recenzii

Scrie o recenzie

Lenovo XT90 Căști fără Fir Bluetooth Căști Bluetooth HD Apel Asocierea Automată Comandă Vocală Atingeți Căștile rezistent la apa

Lenovo XT90 Căști fără Fir Bluetooth Căști Bluetooth HD Apel Asocierea Automată Comandă Vocală Atingeți Căștile rezistent la apa

Produse similare: