Masina Perie de Spălare Parbriz Auto Masina de Curățare de Înaltă Presiune Rotit Moale, de Forma Rotunda Perie cu Furtun de Apă Adaptor

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.40lei

-46%

55.46lei

Distribuiti

Informatii

De Vânzare La Cald Produs Recomanda: Puncte:

1、Calitate Premium, Perie de Curățare: Această rotație car wash cap de perie caracteristici moale și de înaltă densitate microfibra interior și durabil PP perie de păr pe afara, asa ca aceasta perie este mare în îndepărtarea murdăriei fără a zgâria delicate suprafață vopsea de masina ta.Conceput pentru mașini profesionale de cosmetică și întreținere auto entuziaști.

2、Mare Compatibilitate: Rotative perie de curățare accesoriu este suiatble pentru Karcher k2-k7 serie de înaltă presiune de curățare.

3、Face Auto-spălare Ușoară: Cu o rotație de 360 de grade perie tare, aceasta perie poate elimina în mod eficient murdăria și petele fără a zgâria suprafața delicat.

4、Parbriz Instrument de Curățare: portabil auto fereastră instrument de curățare.O funcțională de spălare auto instrument pentru a economisi timp

5、Ușor de Utilizat: Cu structură simplă și structura puternica.Ușor de utilizat.

Descriere:

1. Rotative perie de curățare cap de accesorii sunt potrivite pentru Karcher k2-k7 serie curățare de înaltă presiune.

2. Peria rotativă poate ajuta realiza o curățare rapidă, astfel încât peria este potrivit pentru îndepărtarea murdăriei de pe panoul și manipulare sarcini delicate, cum ar fi spălarea ferestrelor.

3. Pensula este destul de greu pentru a îndepărta murdăria persistentă, dar suficient de moale pentru a fi utilizat pe o varietate de suprafețe diferite.

4. Cu o rotație de 360 de grade perie tare, puteți elimina în mod eficient murdăria și petele fără a zgâria suprafața delicat.

Lista De Ambalare:

1*De Înaltă Presiune De Spălare Auto Perie+1*Adaptor

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, ar putea fi o dimensiune toleranță de 1-2cm.

Etichete: altul burghiu perie, crap, perie covor, perie de spălare auto, adaptor pentru karcher, mașină de spălat, spalatorie auto, burete curat perie, machin, pensulă machiaj.

Fisa tehnica

Caracteristică 2 auto portabil fereastra instrument de curățare
Tip 3 Perie Spumă
Lățime Produs 0.0inch, 10cm
Caracteristică 4 Rotative perie de curatare accesorii cap
Caracteristică 3 funcțională de spălare auto instrument pentru a economisi timp
Tip De Material Plastic
Element De Lungime 0.0inch, 42cm
Caracteristica 5 potrivit pentru Karcher k2-k7 serie curățare de înaltă presiune
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Parbriz Instrument De Curățare
Caracteristici Speciale Nici unul
Articol Greutate 1.0kg, 450g
Tip 1 Spalatorie Auto Perie
Articol Diametru 0.0inch
Dropshipping Suport
Tip De Element Bureți, Haine & Perii
tip 2 Parbriz Auto Curat
Înălțime Element 0.0inch, 8cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina Perie de Spălare Parbriz Auto Masina de Curățare de Înaltă Presiune Rotit Moale, de Forma Rotunda Perie cu Furtun de Apă Adaptor

Masina Perie de Spălare Parbriz Auto Masina de Curățare de Înaltă Presiune Rotit Moale, de Forma Rotunda Perie cu Furtun de Apă Adaptor

Produse similare: