Lumini cu LED-uri Benzi USB Infraroșu de Control RGB SMD5050 DC5V 0,5 M 2M 5M Flexibil Lampa de Bandă Diodă TV de Fundal Iluminat Luces LED

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.70lei

-37%

9.08lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

1、USB Moale de Bandă de Lumină: 60LED/M, și super-luminos.Lumina este de culoare uniformă, consumul de energie este scăzut, generarea de căldură este redus, iar durata de viață este lungă.Se creează o stare de spirit perfect iluminat pentru tine.Potrivit pentru camera de zi, dormitor, terasa, bucatarie, petrecere, etc.

2、16 Culori si 4 Moduri de Dinamice: benzi LED cu 16 culori si 4 moduri (flash, strobe, fade, smooth), de asemenea, puteți regla luminozitatea și viteza.Telecomanda inclusa poate fi folosita pentru a crea diferite culori și efecte de iluminare.

3、IP65 rezistent la apa: Epoxidice tratament la suprafață, poate fi folosit în locuri umede.Deci este sigur și copiii pot atinge.Folosit în interior și în aer liber.

4、în condiții de Siguranță și Ușor de Instalare: robust banda auto-adeziva poate oferi o firma si firma de instalare, astfel încât banda nu se va desface de-a lungul timpului.Doar îndepărtați filmul și lipiți-l, e foarte ușor!Vă rugăm să curățați suprafața înainte de aplicarea de benzi adezive.

5、Aplicarea pe scară Largă: Foarte potrivit pentru decor casa, arta de perete, magazin față de design și decor partidul.Adauga o atmosfera speciala pentru evenimente, cum ar fi zile de naștere, Crăciun, propuneri de căsătorie, mese festive, spectacole, nunti sau orice adunări.

Caietul de sarcini:

Nume: Smart Lumina RGB Benzi

Lungime: 0,5 M/19.69, despre 2M/78.74 în, aproximativ 5M/196.85 în

Numărul de margele lampa: 30pcs / 120pcs / 300pcs

Putere: 4W/7W/8W

Putere mod de alimentare: 5V-USB

Lungime cablu USB: aproximativ 0,5 M/19.69 în

Culoare iluminat: 16 culori

Rezistent la apă evaluare: IP65

LED model: 5050 RGB

Metoda de Control: control de la distanță

De la distanță distanta de control: infraroșu despre 10M/393.70 în control de la distanță

Lista De Ambalare:

Banda De Lumina*1

Controler*1

Control de la distanță*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow, suporta card de Credit, moneybookers, Visa, Master card, Western union etc.

Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "alte" plăți,vă rugăm să ne contactați ,prin e-mail sau un mesaj.

Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă au ceva dificultăți, vă rugăm să anunțați-mă.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.Transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare (în unele țări poate fi mult mai mare), dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: d4ge 400dca r2, mjjc controler cu led-uri, benzi cu led-uri usb, lampa led, visul ecran, luminile, muzica controler, LED, banda led rgb, infraroșu bandă, 20m benzi cu led-uri.

Fisa tehnica

Tip De Element Benzi
Este Dispozitiv Inteligent No
Tensiune Other
Certificare ROHS
Ocazie camera de zi
Origine NC(de Origine)
Chip de LED-uri Model SMD5050
rezistent la apa Da
Tip bandă SMD
Nume De Brand AOKAILA
Generarea De Energie Comutator
Sursa De Alimentare DC
Numărul De Model Smart Lumina RGB Benzi
Consumul de putere (W/m) 4W/m

Recenzii

Scrie o recenzie

Lumini cu LED-uri Benzi USB Infraroșu de Control RGB SMD5050 DC5V 0,5 M 2M 5M Flexibil Lampa de Bandă Diodă TV de Fundal Iluminat Luces LED

Lumini cu LED-uri Benzi USB Infraroșu de Control RGB SMD5050 DC5V 0,5 M 2M 5M Flexibil Lampa de Bandă Diodă TV de Fundal Iluminat Luces LED

Produse similare: