Priza de Perete Suport de Montare Suport Cuier Pentru Amazn Alexa Echo Dot 4 Gen economie de Spațiu Accesorii, Fără Murdar UE/SUA Două Stiluri

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.03lei

-78%

77.45lei

Distribuiti

Informatii

Priza de Perete Suport de Montare Suport Umeraș Pentru Amazon Alexa Echo Dot 4 Gen economie de Spațiu Accesorii, Fără Murdar UE/SUA Două Stiluri

Descriere: 1. Suport de perete pentru Echo Dot: Aceasta este cea mai recentă montare pe perete pentru Echo Punct, și este proiectat pentru Dot 4 Gen, și nu este compatibil pentru Echo (4 Gen), mai frumos, mai ușor de utilizat și mai protector. (nu include difuzor).

2. Nici o Pierdere de Sunet: Fiind îngrijorat de slăbirea claritate și intensitate a sunetului difuzorului după montare difuzor cu suport de perete?Acest perete nu are microfoane și difuzoare blocat, pentru că microfoanele și boxele sunt expuse.

3. Sigur și Stabil: montare Pe perete suport pentru Dot 4 Gen pot strâns repara mufa de la difuzorul de pe perete pentru a se asigura că vorbitorul este fixat pe perete pentru a evita scăparea și daune.Ideea-tip priza de perete baza este fabricat din plastic de înaltă calitate, care previne mufa de la alunecarea de bază și nu zgâriați suprafața de plug.

4. Perfect Cablul de Management: Această montare pe perete caracteristici built-in cablu de depozitare, este ușor de montat pe perete și pentru a evita incurcatura de cabluri, astfel eliberând spațiu și oferind o mai aspect îngrijit.Mutați dispozitivul ca un suport de perete sau suport suport pentru o pozitie mai comoda și de a face aspectul de priza mai curat și ordonat.

5. Funcționale Montare pe Perete: Usor de montat, fara gauri de foraj sau șuruburi necesare.Puteți instala smart difuzor de la priza de perete în câteva secunde.Brațul scurt nu va bloca inel cu lumina albastra.Estetic de design vă permite difuzor pentru dot deveni un elegant decor acasă, mare pentru bucatarii, camere de zi, bai, garaje și toate celelalte camere.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru, alb

Aplicabile: pentru Echo Dot 4 (EU/NOI standarde)

Lista De Ambalare:

Montare Pe Perete Suport*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: echo dot sta diy, google wifi montare pe perete, echo muntele, nanoleaf, termostat inteligent wifi, ecran protector alexa echo show 5, 2 echo dot, incarcator echo dot, alexa camera, echo dot 3 de sprijin.

Fisa tehnica

Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Nume De Brand tmddotda
Numărul De Model titular, Montare pe perete Suportul pentru Echo Dot 4
Pachet Da
Tip De Element STAND
Origine NC(de Origine)
Material TPU+Plastic

Recenzii

Scrie o recenzie

Priza de Perete Suport de Montare Suport Cuier Pentru Amazn Alexa Echo Dot 4 Gen economie de Spațiu Accesorii, Fără Murdar UE/SUA Două Stiluri

Priza de Perete Suport de Montare Suport Cuier Pentru Amazn Alexa Echo Dot 4 Gen economie de Spațiu Accesorii, Fără Murdar UE/SUA Două Stiluri

Produse similare: