Control de la distanță Pentru Hisense EN2BJ27H Ultra HD 4K HDR Smart LED LCD HDTV TV

Produs nou

1 Produse

In stoc

54.92lei

-4%

57.79lei

Distribuiti

Informatii

Descriere: • de Înaltă calitate de înlocuire de la distanță , se Referă la Fotografie, nu promitem 100% completă aceleași funcții ca și originalul ,dar funcționează de minune.

Vă rugăm să verificați aspectul butonul de mai jos pentru a se asigura că este potrivit pentru nevoile tale,dacă ai nevoie de unul specific,pls lasă-mă să știu înainte de a cumpăra.Locația de butoane nu promitem complet fel de original ,dar va garantam ca va functioneaza prea mare.

DACĂ nu sunteți sigur,pls oferi fotografie și exact modelul de aparat (vechi de la distanță ) la noi înainte de a cumpăra.

• Bateriile nu sunt incluse, 3 luni garantie. • Dacă numărul de model nu este listat mai sus, vă rugăm să nu ezitați să ne un mesaj pentru a confirma caracterul adecvat, avem pe stoc peste 1000 de diferite tipuri de control de la distanță și lămpi și alte părți.Transport & livrare: • elementul va fi trimis în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată și vor fi expediate din China. • De obicei, durează aproximativ 15-26 zile lucrătoare în Europa sau în alte țări, prin intermediul standard de mod de Transport maritim, vă Rugăm să verificați lista noastră de Estimat timpul de transport maritim.Timp de transport maritim este diferite din cauza post de lucru pentru biroul de eficiență și de autoritățile Vamale și de alți factori.Vă rugăm să contactați-ne liber dacă încă nu primesc coletul dupa aceasta perioada (nu inclusiv weekend și de sărbători).În Canada și Brazilia și unele țările nedezvoltate sunt mai special,poate va fi nevoie de mai mult pentru livrare.Conform politicilor din Brazilia post ,nu va fi tariful la transportul în Brazilia, și cumpărătorul va fi responsabil pentru a ajuta la vămuire și pachetul va fi trimis după tariful este plătit.

Observație:numărul de Telefon este necesar pentru Express mail service.Am făcut nava să-P. O. BOX cu excepția de transport maritim Expres drum.Plata: • elementul va fi expediat la adresa furnizată de Sistem,Pls confirma dreptul adresa pe Pastravariabologa.ro înainte de cumpărare. • Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs.,vă Rugăm să ne anunțați imediat după ce ați achiziționat.După-vânzare de servicii și Feedback-ul: • Suntem vanzator cinstit ,ne străduim pentru a oferi cele mai bune servicii și produse pentru toți cumpărătorii.Pls Nu deschide un litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta dacă aveți îndoieli,vă Va răspunde IMEDIAT și ar fi fericit să vă ajute.

Etichete: hisense smart tv, control de la distanță universal tv, hisense tv control de la distanță, hisense tv cod de la distanță, hisense, ir tv hisense, caz v ultra, controlul hisense tv, ac telecomanda hisense, control de la distanță pentru hisense.

Fisa tehnica

Sprijin APP No
Tip Baterie AAA*2, nu sunt incluse
Certificare Nici unul
Comunicare Wireless IR
Numărul De Model Nici unul
Starea Noi
Nume De Brand HCDZ
Pachet Da
Utilizarea tv, Universal
Luc 90+ zile banii înapoi de politica de returnare
Canal 1
Predarea de timp Aceeași zi sau 1 zi lucratoare, Livrare rapida
Origine NC(de Origine)
Frecvența 433 MHz
Alte Real de la distanță este mai Bine atunci Foto
Culoare negru

Recenzii

Scrie o recenzie

Control de la distanță Pentru Hisense EN2BJ27H Ultra HD 4K HDR Smart LED LCD HDTV TV

Control de la distanță Pentru Hisense EN2BJ27H Ultra HD 4K HDR Smart LED LCD HDTV TV

Produse similare: