Senzor De Corpul Uman ZigBee Circulație Mișcare Cu Piciorul Stand Mișcare Detecta Securitate Conexiune Wireless Intensitatea Luminii Gateway

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.10lei

-64%

91.69lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Acest produs trebuie să fie utilizat cu tuya ZigBee3.0 poarta!

Cu ajutorul senzorului piroelectric în infraroșu este adoptat, care are avantaje de înaltă sensibilitate și anti-interferențe.

La 170° super mare unghi de detecție poate simți mișcarea corpului uman, în termen de 7 metri, și în liniște să înregistreze fiecare moment care trece.

Instalați mai mulți senzori, în diferite locații, la usa, bucatarie, dormitor, etc. în același timp.Când deschizi ușa, camera de zi lumina va porni automat; când pleci de bucătărie, bucătărie soclu va reduce automat; atunci când te trezești noaptea, lampa de birou va porni automat...prin legătura Alte dispozitive inteligente, oriunde te duci, de viață inteligentă poate urma.

Atunci când aparatul percepe mișcarea umană în intervalul de detectare, se va transmite informațiile în cloud prin poarta de acces, și puteți primi în timp real de alarmă împinge pe App.oriunde ai fi, și veți fi în controlul mișcării.

Produsul este de marimea unei mingi de ping-pong, ascuns de instalare nu este eye-catching.

Vine cu un 360 de rotație de bază de montaj, care pot fi plasate orizontal, cu susul în jos și pe verticală, și alegeți metoda de instalare corespunzătoare și locația în funcție de mediul de acasă.

Se adoptă low-power pasiv de detectare metodă, se instalează o baterie buton, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de 365 de zile.Puteți seta, de asemenea, low-informații baterie împinge prin Aplicația pentru a vă reaminti să înlocuiți bateria în timp.

Caietul de sarcini:

Model produs: MD081

Frecventa Wireless: 2.4 GHz

Dimensiune produs: 33*39.5 mm 31*37.6 mm

Distanța de detecție ≤ 7 metri

Produs net în greutate: 32.5 g

Detectare unghi: 170°

Tip baterie: 3VCR2450

Protocol de transmisie: Zigbee

Pachetul Inclus:

1*Tuya ZigBee Senzor PIR

1*Instrucțiuni

Note:

Instalare Măsuri De Precauție

Instalarea omului senzor impune omului senzorul poate fi instalat numai în interior.Rata alarmelor false este foarte legate de locul și metoda de instalare.Instalarea corectă trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1. Umane senzorului ar trebui să fie 1.6~1.8 metri de la sol;

2. Păstrați corpul uman senzor departe de aparatele de aer conditionat, frigidere, sobe și alte locuri sensibile la schimbările de temperatură a aerului:

3. Ecrane, mobilier, mare bonsai sau alte partiții nu sunt permise în intervalul de detectare a omului senzor:

4. Corpul uman senzor nu ar trebui să fie direct în fața ferestrei, în caz contrar aer cald turbulențe în afara ferestrei și oameni de mers pe jos va provoca alarme false.Dacă este posibil, cel mai bine este de a trage în sus fereastra de piață.Corpul uman senzor nu ar trebui să fie instalat într-un loc cu curenți de aer puternici.

5. Ajusta direcția de senzor de corpul uman în funcție de poziția de instalare și direcția în care acționează oamenii, pentru a face să funcționeze în cea mai mare sensibilitate de stat

Etichete: senzori zigbee, lovitura senzor, comutatorul de alimentare xiaomi, tasma zigbee led, foto comutator senzor, tuya zigbee, aqara senzor de mișcare, camera cu senzor de miscare, zwave, heiman zigbee senzor de mișcare.

Fisa tehnica

Certificare CE
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Senzor De Corpul Uman ZigBee Circulație Mișcare Cu Piciorul Stand Mișcare Detecta Securitate Conexiune Wireless Intensitatea Luminii Gateway

Senzor De Corpul Uman ZigBee Circulație Mișcare Cu Piciorul Stand Mișcare Detecta Securitate Conexiune Wireless Intensitatea Luminii Gateway

Produse similare: