De aur din Africa Gele Headtie Aso Oke mai Recente Gele Înveliș Set Cu Șal Drogat Nigerian Gele Aso Oke Cap lega de Petrecere cele mai Noi!!!!

Produs nou

1 Produse

In stoc

214.44lei

-27%

293.76lei

Distribuiti

Informatii

Notă: 1. Toate materiale sunt împodobite cu mâna.Elementul poate pleca de margine prime și poate fi de 1-2cm abatere exista. 2. Din cauza diferențelor în monitoare de calculator, culorile reale pot varia ușor față de cele prezentate.Albastru African Gele Headtie Aso Oke mai Recente Gele Înveliș Set Cu Șal Drogat Nigerian Gele Aso Oke Cap lega de Petrecere cele mai Noi!!!!Dragi cumparatori, vă rugăm să citiți înainte de a comanda:

Taxe vamale: · o țară poate va percepe unele importul taxe vamale.În special în Europa, în cazul taxelor vamale se solicită,cumpărătorul sunt responsabile pentru aceasta .Dacă cumpărătorul nu vămuire și să coletul de retur ,suntem în imposibilitatea de a restitui plata.

Transport: · Dupa ce plasati comanda ,avem nevoie de 1-3 zile pentru a pregăti, pentru ca mai apoi să le putem trimite afară.Vom folosi DHL,UPS,Fedex,TNT pentru transport,vom alege orice unul ca avem nevoie.De obicei, va dura 4-7 zile de la primire,dacă aveți nevoie de alte modalități de livrare,te rog lasă-mă să știu.

Feedback-Ul Și Retur :

· Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să lăsați-mi tot 5 stele feedback-ul (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele și Transport timp de 5 stele) și fotografii pentru a ne sprijini, ne va fi apreciat că puteți, de asemenea împărtăși cu prietenii tăi de pe VK, ru.itao, Facebook, sau Twitter.

· Dacă nu sunt atât de mulțumit în orice privire, vă rugăm să nu ezită să ne contactați în primul rând înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ, nu va rezolva toate problemele pentru tine.Vă rugăm să rețineți, în scopul de ajuns, dar serviciile noastre nu este încă peste. :).

Putem face en-gros și picătură de transport maritim, bun venit pentru a vorbi despre cooperare !Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă nu vă place, să ne dea sfaturi astfel încât să putem îmbunătăți produsul nostru și serviciile noastre.Multumesc!!!

Etichete: aso oke, africa set bijuterii nigerian nunta, nigerian eșarfă, nigerian materiale indigene, africa de uzură pentru bărbați, george wrapper, h7 led-uri, ankara tesatura, super ceara, aso oke tesatura.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Stil cruce
Tip de en-Gros No
Tricotate Tip warp
Material Poliester
Tesatura Tip African headtie
Caracteristica de dantela tesatura Sego Gele
Decor Sego
Model Brodate
Tip tesatura dantela
Setați Tipul No
Nume De Brand Blesing
Technics headtie
Caracteristică Respirabil
Tip De Produs Material Organic, African style
Nețesute Technics Termo-Lipite
Utilizare Rochie, Nunta, petrecere de îmbrăcăminte și de cusut haine
Produs African Sego headtie
Dimensiunea de dantela tesatura 2 buc/set
Lățime 0.5y*2.5y
itam numele Sego headtie
Tesatura Piele De Căprioară Tip ASO-OKE

Recenzii

Scrie o recenzie

De aur din Africa Gele Headtie Aso Oke mai Recente Gele Înveliș Set Cu Șal Drogat Nigerian Gele Aso Oke Cap lega de Petrecere cele mai Noi!!!!

De aur din Africa Gele Headtie Aso Oke mai Recente Gele Înveliș Set Cu Șal Drogat Nigerian Gele Aso Oke Cap lega de Petrecere cele mai Noi!!!!

Produse similare: