Controler de Joc fără fir Bluetooth Joystick Gamepad Pentru a Comuta pe Consola Cu 6 Axe Giroscop Mâner Pentru IOS Android Windows PC

Produs nou

1 Produse

In stoc

85.61lei

-45%

155.68lei

Distribuiti

Informatii

Puncte: 1、Controler Wireless: Built-in wireless 3.0, poate suporta 2~10 metri gamă largă fără fir la distanță de control al funcționării.

2、Reîncărcabilă și Durabil: Built-in baterie cu litiu (400 mA), folosind o baterie de litiu reîncărcabilă, poate dura până la 40 de ore după încărcare, built-in mai multe circuite de protecție pentru a preveni supracurent și supratensiune.

3、mai Multe PC Moduri de Conectare: Sprijin pentru a comuta modul wireless, suport GAMEPAD conexiune fără fir pentru PC-uri, vă rugăm să rețineți că modul wireless, computerul trebuie să aibă funcția Bluetooth.

4、Premium și Convenabil: Diverse jocuri, conexiune directă de cartografiere; Android legătură directă maparea: orice joc poate folosi MOCATE APLICAȚIE pentru a seta cartografiere cheie, nu RĂDĂCINĂ este necesar pentru activare.

5、Nealunecoase pentru Buna Gaming: din cauciuc Moale joystick cap, non-alunecare și design.

Caietul de sarcini:

Model: MOCUTE-054MX

Dimensiune: aproximativ 158*110*52mm/6.22*4.33*2.05 în

Greutate: aproximativ 146g

Baterie: baterie Reîncărcabilă litiu 3.7 V 400mA

Wireless distanta: 2-10 metri

Sisteme de sprijin: Android, pentru iOS, PC-ul, pentru a comuta

Ore de lucru: continuu jocuri>20h

Protocolul de rețea fără fir: wireless 3.0/4.0 compatibil

Senzor: 6 axe giroscop

Motor de vibrații: asimetric excentric dublu cu motor

Lista De Ambalare:

1*Controler De Joc

1*Manual de utilizare

1*Cablu De Încărcare

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: lg x4, ps5 piele, extremerate, doogee n20, joc xbox, joystick pc, control usb, gratuit gamepad, controla pc-ul, wii controller famicom.

Fisa tehnica

Tip De Interfață USB
Pachet Da
Nume De Brand Rondaful
Numărul De Model --
Compatibil Marca/Model Alte
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Controler de Joc fără fir Bluetooth Joystick Gamepad Pentru a Comuta pe Consola Cu 6 Axe Giroscop Mâner Pentru IOS Android Windows PC

Controler de Joc fără fir Bluetooth Joystick Gamepad Pentru a Comuta pe Consola Cu 6 Axe Giroscop Mâner Pentru IOS Android Windows PC

Produse similare: