Original Consola De Xbox La HDMI compatibil Compatibil Cablu AV Adaptor pentru a Conecta La HDTV Pentru Toate Clasic Consola Modele

Produs nou

1 Produse

In stoc

55.50lei

-53%

120.63lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Mod de preparare: Ai nevoie pentru a permite 480P / 720P / 1080i moduri de afișare din setările video de consola de jocuri pentru Xbox în avans pentru a accesa maxim rezoluția de ieșire în funcție de diferite jocuri.

2. Procesare de semnal: original consola de jocuri pentru Xbox poate de ieșire 480i / 480P / 720P / 1080i, și compatibil HDMI cablu pot obține doar mai bine de afișare a imaginii prin semnale digitale.

3. XBE patch: Prin modificarea XBE fișier de pornire pe moddida consola, cele mai multe jocuri care sunt blocate pe 480i și lipsa 480P sprijin poate fi patch-uri pentru a forța 480P ieșire.

4. Calitate Video: convertite prompt afișează jocuri pentru x-box, cu o excelentă reproducere vie de culoare, semnificativ mai fina imagine elimină ceață, și mai clar text și textură.

5. Claritate: în Comparație cu composite AV cable, ea are mai puține zimțate dinți, mai puțini pixeli, și o mai bună definire.Se poate lucra, de asemenea, în mod normal, pe consola original pentru Xbox care a fost modificat sau nemodulate.

6. Notă: Dacă doriți pentru a spori și mai mult ecranul, vă rugăm să încercați pentru a regla lumina de fundal, luminozitate, ajustare dinamică sau alți parametri pe TV.

Descriere:

Acest produs are de înaltă definiție, de bună calitate video, și este un mod economic și convenabil opțiune care poate oferi o calitate video bună.

Caietul de sarcini:

Compatibil HDMI cablu: 1,5 metri

Aplicație: pentru x box

Culoare: negru

Pachetul Inclus:

1* Manual de utilizare

1* compatibil HDMI Cablu

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: retro consola mini hdmi, 4k hdmi splitter, controlul xbox one s, kinect alimentare, im cablu de alimentare, dlna wireless, hd adaptor xbox, hdmi rca, regulat controler xbox, lb rb bara butonul pentru xbox one controller.

Fisa tehnica

Nume De Brand Cimiva
Tip Alte
Certificare Nici unul
Cerere Instrumentație
Numărul De Model Compatibil HDMI Cablu
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Original Consola De Xbox La HDMI compatibil Compatibil Cablu AV Adaptor pentru a Conecta La HDTV Pentru Toate Clasic Consola Modele

Original Consola De Xbox La HDMI compatibil Compatibil Cablu AV Adaptor pentru a Conecta La HDTV Pentru Toate Clasic Consola Modele

Produse similare: