Multifunctional Pliabil Cort Exterior Lumini LED Portabil în aer liber Lanterna Mini Lampa de Urgență Buzunar AA felinar Camping

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.82lei

-29%

28.31lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Culoare: Rosu, Portocaliu, Verde, Galben, Albastru

Material: ABS +pânză

Baterie: 3 * baterii AA (NU sunt incluse)

Contracția dimensiune: 8.5 * 4.8 cm / 3.3 * 1.9 (D * H)

Se întinde dimensiune: 8.5 * 12.5 cm / 3.3 * 4.9 (D * H)

Greutate: 118g

Caracteristici:

【 2 Tipuri de Utilizare 】 cu capacitatea de pliere, poate fi folosit ca felinar camping, precum și de un pliant de lanterna.Acesta poate fi pliat într-un palmier de dimensiuni disc sau rotit și întins.

【 3 Moduri de Iluminare 】 Acest felinar camping are 3 moduri de iluminare: Low luminozitate, luminozitate ridicată și SOS de scintilație modul.

【 Muti-funcție 】 Potrivit pentru activități în aer liber, cum ar fi camping, drumetii, turism, pescuit, utilizare de urgență sau alte activități.

【 Durabilitate 】 Folosind material ABS durabil, suprafața este pulverizat cu ulei de cauciuc, rezistent la apa-proiectat.felinar camping este adecvat pentru utilizarea în zilele ploioase și alte condiții dure.

【 Confort 】 design Pliabil, lumina ponderate, de dimensiuni mici, și destul de luminos.Economie de spațiu, este ușor de a pune în sau atarna pe rucsac. ( Fără baterie )

Utilizați ca o lanternă atunci când este complet întins, sau ca o lanternă, atunci când s-a prăbușit.

Primar energia acumulatorului poate dura până la 8 ore.

Notă:

1. Vă rugăm să nu priviți direct la felinar pentru a preveni efectul de orbire de la shining în ochii tăi.

2. Pentru a asigura o durată mai lungă de utilizare,vă rugăm să înlocuiți bateriile în timp, atunci când lumina estompat.

3. Dacă nu-l utilizați pentru o perioadă lungă de timp, scoateți acumulatorul din lanterna și nu lăsați felinar într-un mediu cald, umed pentru o lungă perioadă de timp.

4. 14500 baterie cu litiu NU este permis, deoarece s-ar distruge produs pentru exorbitante de tensiune.

Etichete: pliabil gunoi, bambus sutien, se arunca cu capul laser, incarcator tabără, mare parte lanterna, pocketman lanterna, led lanterna cort, felinar camping vango, față de bicicletă reflector, infraroșu camuflaj lanterne.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand POCKETMAN
Tip De Element Lanterne

Recenzii

Scrie o recenzie

Multifunctional Pliabil Cort Exterior Lumini LED Portabil în aer liber Lanterna Mini Lampa de Urgență Buzunar AA felinar Camping

Multifunctional Pliabil Cort Exterior Lumini LED Portabil în aer liber Lanterna Mini Lampa de Urgență Buzunar AA felinar Camping

Produse similare: