Electric Gheara Masaj Masaj Scalp Cap Gât Relaxa Relief Dureri De Cap De Masaj Instrument De Îngrijire

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.31lei

-33%

59.54lei

Distribuiti

Informatii

Unic minge masaj mingea design ergonomic și mâner pentru convenabil de a folosi în orice moment și oriunde,Relaxați-vă scalpul si elimina nervozitate.

Gheara capete de masaj flexibil cu bile de oțel poate promova în mod eficient circulația sângelui în cap, relaxeaza muschii, reduce presiunea și de a oferi relaxare profundă și te ajută la combaterea oboselii și se simt mai plini de energie toata ziua.

Se potrivește nu numai pentru cap, scalp.De asemenea, funcționează pentru gât, picior, braț, spate, corpul.Relaxeaza foarte mult, a subliniat muschii, reduce presiunea si ofera o relaxare profundă.

Culori frumoase și de o calitate excelentă sunt perfecte cadouri de vacanță.

Culoare: negru si rosu/aur alb/negru și alb

Material: ABS+COPP+POM

Dimensiune: 21.2x6.8x3.7cm

Conținutul Pachetului:

1 * cap de masaj

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în imagini, dar nu la fel de performanță în diferite organisme decât în model.

2. Compara detaliu dimensiuni cu a ta, pot exista diferențe de 2-4 cm din cauza măsurarea manuală de haine, datorită toate măsurile în cm și zece cm în cm 1 cm = 0.39 inch

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți plăti imediat după închiderea licitației, așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizată în 3 zile.

Livrare:

1) Transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări și APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX nevoie de 3 până la 7 zile, EMS durează 8 până la 12 zile.Poștale poșta nevoie de 2 până la 8 săptămâni.Dar toate depind de țara livrate.

2) timpul de tranzit de la serviciu este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Feedback-ul:

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi apreciat foarte mult după ce a primit elemente.

2) Deoarece comentariile dumneavoastră sunt foarte importante pentru dezvoltarea afacerii noastre, sincer vă invităm să ne lăsați un comentariu pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) să ne Contactați înainte de a părăsi un negativ sau neutru comentariu.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: cap massag, scaun de masaj relax, electric scalp masaj marea britanie, rezistent la apa electric scalp masaj, ottple electric scalp masaj, massag, mintea să se relaxeze, bataie de cap, turmalina relaxa masaj, cap de minge masaj.

Fisa tehnica

Material ABSCOPPPOM
Culoare negru și roșu
Tip De Element Masaj & Relaxare
Nume De Brand Culoare Cheie
dimensiune 21.2x6.8x3.7cm
Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Electric Gheara Masaj Masaj Scalp Cap Gât Relaxa Relief Dureri De Cap De Masaj Instrument De Îngrijire

Electric Gheara Masaj Masaj Scalp Cap Gât Relaxa Relief Dureri De Cap De Masaj Instrument De Îngrijire

Produse similare: