Tuya Zigbee Dimmer Modul Comutator de Lumină Releu Dimmmable Controller Home Automation Controller Voce 110V-240V economisire a Energiei

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.69lei

-43%

34.56lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. Acest produs este fabricat din plastic PC-ul shell, puternic și rezistent la uzură, ignifug, rezistent la presiune, de economisire a energiei și durabil.

2. Clasa 1 de protecție de siguranță design, built-in IC cip de control, anti scurt-circuit, anti supratensiune, anti-suprasarcină, peste temperatura de protecție.

3. Folosind PFC înaltă eficiență, de înaltă eficiență și de economisire a energiei, de putere mare de utilizare, nu de poluare a rețelei electrice

4. Modul de ieșire: curent de ieșire constant, performanță bună.

5. Usor de instalat, nu flash frecvență, 5 ani garanție.

6. Intrare și de ieșire firele sunt realizate din cauciuc cablu, care este rezistent la temperaturi ridicate și scăzute și nu este ușor de imbatranire.

7. Deschide circuitul de protecție: atunci când nu există nici o sarcină și de a deschide circuitul de la capătul de ieșire.Intrarea este normal.Produsul nu va fi deteriorat.

8. Scurt-circuit de protecție: în cazul în care terminalul de ieșire este anormal, producția poli pozitive și negative vor fi scurtcircuitate.Acest produs va începe la scurt-circuit funcția de protecție și nu va provoca daune permanente din cauza acestei anomalii.

9. Protecție la suprasarcină: Acest produs este proiectat cu curent constant, și de ieșire curentul de sarcină va fi constantă în gama de design.Atunci când sarcina de ieșire depășește gama de design, produsul intră două protecție membre.

10. Peste protecție de putere: dacă puterea de lămpi cu LED-uri este prea mare din cauza de încălzire, această sursă de alimentare puteți începe peste protecție de putere pentru a se asigura că lampa cu LED-uri margele nu sunt deteriorate la prima dată și pierderea este minimizat.

Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: 110V / AC & 240V / AC

Putere de iesire: 300W

Eficiență: 85%

Curent Constant precizie: 5%

Factor de putere: > 0.95

Pachetul Inclus:

1*Zigbee Dimmer Modul De Lumină

1*manual de utilizare engleză

Etichete: dimmer switch wifi, dimmer wifi, comutator zigbee, zigbee smart switch-uri, lcd smart switch, întrerupător cu temporizator, zigbee led întrerupător, tuya zigbee, camera sonoff, dimmer zigbee.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent Da
Tip De Element Switch-uri
Tip Comutator App De Control
Caracteristici Întrerupător Dimmer
Numărul De Model Întrerupător Dimmer
Garanție 3 ani

Recenzii

Scrie o recenzie

Tuya Zigbee Dimmer Modul Comutator de Lumină Releu Dimmmable Controller Home Automation Controller Voce 110V-240V economisire a Energiei

Tuya Zigbee Dimmer Modul Comutator de Lumină Releu Dimmmable Controller Home Automation Controller Voce 110V-240V economisire a Energiei

Produse similare: