Memorie Gel Ergonomic Keyboard Și Mouse-ul Încheietura Restul Mouse-ul Suport Pad Set Cu Non-alunecare de Cauciuc de Bază Potrivite Pentru Biroul de Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.24lei

-55%

47.22lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Aceste două gel încheietura mâinii se bazează sunt proiectate ergonomic pentru a se potrivi încheietura mâinii perfect.Oferă suport moale pentru a scuti de presiune, oboseală și dureri la încheietura mâinii.Mod eficient de a evita daunele cauzate de frecarea între încheietura mâinii și pe desktop și alte încheietura mâinii probleme.

Tastatură nostru odihnă încheietura mâinii și mouse pad-ul sunt realizate de memorie gel, care este stabil pentru o lungă perioadă de timp, nu este ușor să se deformeze, revenire lentă, și confortabil.Utilizarea moale si respirabil memorie gel de materiale pentru a oferi lungă durată suport pentru încheietura mâinii.

Păstrați buna încheietura mâinii aliniere timpul utilizării calculatorului pentru a proteja încheieturile, mâinile și palmele de la încheietura mâinii noastre de odihnă.Partea de jos a noastră încheietura restul este făcut de non-alunecare de cauciuc natural, care este certificat RoHS și inofensiv pentru sănătate.Dens, non-alunecare textura crește stabilitatea.Poate fi fixat ferm pe desktop pentru a preveni alunecarea.Vă puteți bucura de stabil funcționarea mouse-ului în timpul lucrului sau jocuri.

Este necesar de jocuri și birou de extensii pentru a sprijini confortabil mâinile și încheieturile atunci când utilizați un computer desktop, laptop sau Apple .Este foarte potrivit pentru muncitori, iubitori, scriitori, editori și programatori care sunt angajate într-o lungă perioadă de timp tastarea de locuri de muncă.

Caietul de sarcini:

Nume produs: tastatura și mouse pad cu suport kit

Produs material: silicon + spuma de memorie

Caietul de sarcini:

Este ergonomic, ușor de tip și ameliorarea durerii.

Non-alunecare de cauciuc de bază, partea din spate a încheietura suport kit este îngroșat cu textură de cauciuc material.

De înaltă calitate, tesatura neteda vă permite să mutați cu ușurință mouse-ul în timp ce poziționarea exactă.

Amortizare parte moale umplut cu spuma de memorie va avea efecte încet atunci când o parte este plecat, și nu este ușor să se deformeze.

Cadoul perfect, ne ergonomic, mouse-pad si tastatura încheietura restul set sunt nu numai de calitate, dar, de asemenea, frumos în aparență.

Pachetul Inclus:

1*mouse pad suport pentru încheietura mâinii set

Etichete: cloud9, mouse pad gel, mouse pad birou papetarie, tastatura încheietura restul spounge, kda mouse pad, masina cot de restul, gamer încheietura restul tastatura, piele mouse-ul, gel mouse-ul, ergonomic pad.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Stil cu Încheietura Restul
Dropshipping,En-Gros Suport
Produse De Stare STOC
Nume De Brand centechia
Material produs silicon + spuma de memorie
Numărul De Model -
Numele Produsului tastatură și mouse pad cu suport kit
Pachet Da
Material Cauciuc

Recenzii

Scrie o recenzie

Memorie Gel Ergonomic Keyboard Și Mouse-ul Încheietura Restul Mouse-ul Suport Pad Set Cu Non-alunecare de Cauciuc de Bază Potrivite Pentru Biroul de Acasă

Memorie Gel Ergonomic Keyboard Și Mouse-ul Încheietura Restul Mouse-ul Suport Pad Set Cu Non-alunecare de Cauciuc de Bază Potrivite Pentru Biroul de Acasă

Produse similare: