1 BUC Agățat Plante Suportul Stil European Ghiveci de Perete Ghiveci Decor Fier Felinare Cuier Pentru Acasă Cârlige de perete ghiveci

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.11lei

-54%

37.22lei

Distribuiti

Informatii

1 BUC Agățat Plante Suportul Stil European Ghiveci de Perete Ghiveci Decor Fier Felinare Cuier Pentru Acasă Cârlige A1

Produs Caietul De Sarcini:

1 BUC Agățat Plante Suportul Stil European Ghiveci de Perete Ghiveci Decor Fier Felinare Cuier Pentru Acasă Cârlige

Descriere: 100% de înaltă calitate

Produs de ambalare: 1 cârlig, 2 șuruburi, 2 șuruburi de fixare

Dimensiuni: 30*18cm

Aceste suportul cârlige sunt perfecte pentru agățat felinare, ghivece de flori, clopoței de vânt, coșuri de flori, pasăre, alimentatoare, șir de lumini si decoratiuni de vacanță.Cârlig de design adoptă un aspect elegant-un arc perfect de design, și de vârf curbat ajută pentru a repara pandantiv în loc, în timp ce subliniind aspectul său rafinat, aducând clasic și retro frumusete pentru casa si gradina.

Pachetul Include:

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.

Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.

Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: marvel vinil, suport ghiveci de flori, drăguț ghiveci, oală de metal stand, acvariu fals plante, flori oală de metal, metal plantat, fier de suport pentru plante, fier de plantat, oală de metal.

Fisa tehnica

Condițiile De Utilizare PERETE
Setați Tipul No
Numărul De Model suport pentru flori
Tip Pergola
Material Metal
Stil Pastorală
Finisare as
Origine NC(de Origine)
Folosit Cu Flori/Plante Verzi
Este Dispozitiv Inteligent No

Recenzii

Scrie o recenzie

1 BUC Agățat Plante Suportul Stil European Ghiveci de Perete Ghiveci Decor Fier Felinare Cuier Pentru Acasă Cârlige de perete ghiveci

1 BUC Agățat Plante Suportul Stil European Ghiveci de Perete Ghiveci Decor Fier Felinare Cuier Pentru Acasă Cârlige de perete ghiveci

Produse similare: