9SEXY de Unică folosință Vibrator Cock Ring - SEXY SCLAV Inel Penis cu Stimulator Clitoris (Pachet de 10, Roz, Fluture)

Produs nou

1 Produse

In stoc

50.67lei

-5%

53.34lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. Tip de element: Penis Inel, inel de penis, prezervative 2. Culoare: roz 3. Dimensiune produs: așa cum se arată 4.Cantitate: 10buc 5. Acumulator: incluse 6. Caracteristică: Masculin Masturbator jucarii sexuale, Penis masaj, Blocare sperma, Ejaculare întârziată 7. Funcția: Timpul De Întârziere Ejaculare, Penis Erectie De Formare

❤O MARE JUCĂRIE SEXUALĂ PENTRU DATA DE & TRAVEL.La îndemână și convenabil, fiecare inel este portably ambalate, cu acces gratuit la baterii incluse.Gata si Curat direct din pachet! ❤BENEFICII AMBILOR PARTENERI.Mai mult, erectii mai lungi, mai intense ejaculari pentru el.Și palpitant de stimulare pentru ea, cu condiția de puternic singură viteză și vibrații trimis de built-in vibrator pe handicapatule clit tickler. ❤ECONOMISIRE A COSTURILOR.Jumbo pack economisește nu numai bani, dar, de asemenea, timpul și efortul petrecut pe repetată de cumpărare. ❤MATERIAL: TPR(inel de penis)+ABS(butonul).Flexibil și inofensiv, latex free, ftalat gratuit, antialergică, flexibil, confortabil, super elastic, o mărime se potrivește tuturor! ❤LUNGĂ DURATĂ BATERII.Gratuit baterii incluse dura până la 30 de minute.

Confidențialitate Garantată:

Intimitatea ta este extrem de important pentru noi, în scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele în secret condiții.Fără nici un sexuale imaginile și textul de pe ambalaj.Produsul va fi ambalat sac negru/alb bubble plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transporturile.

Pachetul Inclus:

Vibrator Penis Inel

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Ambalaj

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi ambalat sac negru/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transporturile.

Despre Transport:

1. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 2.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. 3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Ce să fac dacă produsul are o problemă?

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Garanție

1.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Etichete: penisului penis inele, inel sex, preputul inel, vibrat, vibro vibratoare inel, anal plug inel, peni inel, pedeapsa penis acoperi, vibtating penis inel, penis silicon.

Fisa tehnica

Tip De Element Penis Inele
Numărul De Model RDJC001TX
Ambalare Ambalaje Din Plastic
Sugestiv Sexual No
Culoare Roz
Numele Produsului întârziere inel
Caracteristicile Produsului Improve stamina increase size detachable design
Material Silicon, Material silicon
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Produs 4.5 cm*3.5 cm
Funcția Prelungi ejaculare
Obscene Imagine No

Recenzii

Scrie o recenzie

9SEXY de Unică folosință Vibrator Cock Ring - SEXY SCLAV Inel Penis cu Stimulator Clitoris (Pachet de 10, Roz, Fluture)

9SEXY de Unică folosință Vibrator Cock Ring - SEXY SCLAV Inel Penis cu Stimulator Clitoris (Pachet de 10, Roz, Fluture)

Produse similare: