90pcs/sticla Vitamina E Capsule Extract Anti Crema de Albire Ve Ser Pistrui Capsulă de Îngrijire a Feței Esența

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.29lei

-29%

6.12lei

Distribuiti

Informatii

Descriere&Previewshipping&politica Descriere: Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Caietul de sarcini: 90 capsule

Stil: verde, roz

Descriere: Contine vitamina E, colagen si elastina, care poate ajuta în mod eficient strângeți pielea pierde, de a promova metabolismul celular, mentine pielea de licitație și întârzie îmbătrânirea.

Cum să utilizați: Taie gura de gel pastila, se aplică pe față, gât și corpul în dimineața și seara înainte de a merge la culcare.Masaj ușor timp de 2-3 minute.Este potrivit pentru orice tip de piele.

Notă: ar trebui să fie utilizate toată ziua, dimineața și seara, în prima săptămână, și numai în seara din cea de-a opta zi. (De exemplu, într-un salon de frumusete, foloseste ultrasunete pentru a introduce, apoi să ia 1g si se amesteca cu crema de masaj pentru masaj, și în cele din urmă se amestecă 1g în masca de praf pentru utilizare.Efectul este mai bine)

Roz Intinerirea Pielii Hidratare Esența: Conține factori de hidratare, vitamina E, lecitină, se poate forma o piele folie de protectie, menține pielea hidratata, de a promova metabolismul, și de a menține pielea delicat și ofertă.

Verde Anti-acnee Esența: Conține unic pere ulei royal esență, proteine, ginseng, ginkgo, perla pulbere, etc., poate ajuta strânge porii, de a promova tenul gras metabolismul, și de a echilibra secretia de sebum.

Observații:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este culoarea produsului

Pachetul Inclus:

90 * Capsulă esența

Previzualizare:

Vă mulțumim pentru achiziție Probleme?

Puteți urmări mai jos procesul de chontact noi.Există o diferența de fus orar,dar vom face noastre cele mai bune pentru rapid, ca răspuns la întrebările dumneavoastră:

Transport

● Vom aranja transport maritim pentru tine în termen de 24 de Ore după ce plata a fost procesată cu excepția sărbătorilor.

● Ne trimite întotdeauna elementul de la adresa pe care ne-o dau de PAYPAL pentru a asigura securitatea element.Dacă ați schimbat adresa ta, sau vrei ne pentru a navei la o altă adresă, vă rugăm să schimbați la adresa de noi atunci când ne platesc cu PAYPAL, altfel nu va fi responsabil în cazul în care pachetul este pierdut.

Plățile

Vom accepta Paypal doar Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată,vă rugăm să ne contactați prin mesaj eBay.Taxele De Import

În cazul în care o datorie este scadentă La livrare, este responsabilitatea ta să se întâlnească care cheltuieli și acest lucru poate provoca întârzieri la programul de livrare și mai ai de preluare a mărfurilor la biroul vamal.Termeni & Condiții

De licitare pe acest articol,Cumpărătorul este de acord cu toți termenii și condițiile menționate în această listă .vă rugăm să vă asigurați să citească și sunt de acord cu Toate eBay termeni și Condiții înainte de licitare.

Toate imaginile sunt doar pentru scop ilustrativ și Culorile pot varia ușor.

Magazinul nostru se supune eBay Reguli și Politici.Politica De Returnare

Pentru a Returna un produs trebuie să ne contactați și să ia fotografii de produs pentru a arăta în mod clar orice daune sau aspecte neobișnuite ale acestuia.

Aprobat de returnare vor fi supuse unei inspecții la sosire.Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală, cu tot ambalajul original.

De transport si predarea taxele sunt nerambursabile

Reveni costurile de livrare sunt responsabilitatea cumpărătorului.Ne va acoperi costurile în cazul în trimiterea de înlocuire/elementele reparate.

În termen de 7 zile de la primirea produselor, ne oferă un no-hassle de 7 zile de schimb/înlocuiți numai dacă elementele se dovedesc a fi defecte de producător.

Etichete: hydra faciale soluție, Aur de 24k ser, chineză săpun, bază de săpun, chineză ser, BREYLEE, aichun frumusete de albire a pielii, bio pentru piele, goji ser, ser facial.

Fisa tehnica

Utilizarea Fata
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand RtopR
Tip De Element Crema

Recenzii

Scrie o recenzie

90pcs/sticla Vitamina E Capsule Extract Anti Crema de Albire Ve Ser Pistrui Capsulă de Îngrijire a Feței Esența

90pcs/sticla Vitamina E Capsule Extract Anti Crema de Albire Ve Ser Pistrui Capsulă de Îngrijire a Feței Esența

Produse similare: