Rășină Auto parasolare lucios Anti-Orbire Auto Parasolar Parasolar Reglabil Polarizate Ecran Anti-UV Bloc Rotativ Orb Bord

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.11lei

-30%

35.89lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Anti-Orbire Lentile Polarizate: mașina Noastră parasolar extender poate filtra lumina reflectată și de a elimina împrăștiate orbire care provoacă disconfort vizual pe orice zi însorită.Acesta poate fi văzut, echipate cu o lumină polarizată card de test, și puteți testa, de asemenea, efecte de alte viziere și ochelari de soare.

2. Premium Material: Acest parasolar este fabricat din durabil de înaltă luciu de rășină și are un șoc-dovada curea elastica.Acesta poate fi folosit de prindere proiectul de lege titularului pe partea de sus a masinii pentru a îmbunătăți confortul de conducere și siguranța.Proteja oamenii stau în scaunul din față de la UV.

3. Ușor de Utilizat: masina parasolar poate lucra nu numai pe partea de driver, dar, de asemenea, pe partea pasagerului.Se poate bloca strălucirea soarelui de șofer și pasageri prin parbriz sau geam lateral în timp ce conduceți.

4. Reglabil și Practice: Acest produs este un stânga-dreapta reglabil parasolar, puteți regla înălțimea în funcție de preferințele dumneavoastră.

5. Ușor de Instalare: Noastre de parasolar nu are nevoie de instrumente pentru a fi instalate.Acesta poate fi îndepărtate cu ușurință atunci când nu este în uz.

Caietul de sarcini:

Nume: Stânga și Dreapta Reglabil Auto Parasolar

Material: high gloss rășină (translucid)

Culoare: Negru

Dimensiune: 33 * 12cm/12.99*4.72 în

Lista De Ambalare:

1 * Auto Parasolar

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: Auto Parasolar, masina sunshad, screen sun visor, earmold, anti orbire vizor, armă cu lunetă, de cauciuc, benzi de alunecare ușă sigiliul, extinde gel, hd visor, plaja vizor.

Fisa tehnica

Numarul Parte durabil de înaltă luciu de rășină
Culoare negru
Lățime Produs 12cm
Înălțime Element 7cm
Caracteristici Speciale Masina Parasolare
Element De Lungime 33cm
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Articol Greutate 280g
Tip De Material luciu ridicat de rășină
Țara/Regiunea de Fabricație China
Plasarea pe vehicul Bloc Viziere
Material luciu ridicat de rășină (translucid)
Altă Parte Numărul Auto Parasolar
Schimb Numărul Parte Anti-Orbire Lentile Polarizate
Origine NC(de Origine)
dimensiune about 33 * 12cm/12.99*4.72in
Numele La stânga și la Dreapta Reglabil Auto Parasolar

Recenzii

Scrie o recenzie

Rășină Auto parasolare lucios Anti-Orbire Auto Parasolar Parasolar Reglabil Polarizate Ecran Anti-UV Bloc Rotativ Orb Bord

Rășină Auto parasolare lucios Anti-Orbire Auto Parasolar Parasolar Reglabil Polarizate Ecran Anti-UV Bloc Rotativ Orb Bord

Produse similare: