Ceramica Vaza De Flori De Artă Vaze Decor Cabină Decor Plante Suculente Vase Abstract Portret De Masă Balcon Micro Peisaj

Produs nou

1 Produse

In stoc

14.78lei

-38%

23.86lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Premium & Decorative: vaze de flori este realizat de înaltă calitate ceramica, cu o suprafață netedă și strălucitoare, și este durabil și frumos.

2、Versatil Vas: Mai mult de o vaza de flori, aceasta vaza poate fi folosit ca un container pentru obiecte mici sau ca un suport pentru pix.

3、Grace Decor Acasă: Ideal pentru aranjament floral art, adăugarea de flori de plante pentru a aduce verdeață și prospețime în casa ta. (Vă rugăm să rețineți că plantele Nu sunt Incluse)

4、Largă de Aplicații: Perfect pentru camera de zi, dormitor, masa, vaza, birou, cafenea, etc.

5、Cadou Ideal: Un mare plus pentru a adăuga farmec și frumusețe pentru spațiul de locuit.Un cadou fabulos pentru rude, prieteni, de familie, de cei dragi.O idee mare cadou pentru ziua de naștere.

Descriere:

Premium & Decorative: vaze de flori este realizat de înaltă calitate ceramica, cu o suprafață netedă și strălucitoare, și este durabil și frumos.

Versatil Vas: Mai mult de o vaza de flori, aceasta vaza poate fi folosit ca un container pentru obiecte mici sau ca un suport pentru pix.

Grace Decor Acasă: Ideal pentru aranjament floral art, adăugarea de flori de plante pentru a aduce verdeață și prospețime în casa ta. (Vă rugăm să rețineți că plantele Nu sunt Incluse)

O gamă largă de Aplicații: Perfect pentru camera de zi, dormitor, masa, vaza, birou, cafenea, etc.

Cadoul Ideal: Un mare plus pentru a adăuga farmec și frumusețe pentru spațiul de locuit.Un cadou fabulos pentru rude, prieteni, de familie, de cei dragi.O idee mare cadou pentru ziua de naștere.

Caietul de sarcini:

Nume: Vaza De Flori

Material: Ceramica

Dimensiune: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

Vaza*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Etichete: cat de plantat, decor vaza, sticlă suflată decor, ikebana, vase, cap ceramic ghivece de flori, față de masă rotundă, floare semn, Portret Vaza, copilul de pantofi.

Fisa tehnica

Tip 6 Home decor ornamente
Tip 4 Ghivece De Plante Suculente
Origine NC(de Origine)
Material Ceramica
Numele art vaza
Stil Europa
tip 2 față umană vaza
Tip 5 Masă Raft Showpiece
Numărul De Model ceramica vaza de flori
Tip 3 Vaza De Flori
Funcția Masă Vaze
Tip Forma corpului uman vaza
dimensiune M, as shown in the figure
type1 Femeie forma corpului vaza

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceramica Vaza De Flori De Artă Vaze Decor Cabină Decor Plante Suculente Vase Abstract Portret De Masă Balcon Micro Peisaj

Ceramica Vaza De Flori De Artă Vaze Decor Cabină Decor Plante Suculente Vase Abstract Portret De Masă Balcon Micro Peisaj

Produse similare: