Mini LED Super-Luminos Breloc Lanterna Portabila de Camping Pescuit, Ciclism Lanterna Pentru Alpinism în aer liber

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.75lei

-35%

4.25lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. Deși este o mică lampă cu LED-uri, sursa de lumina este foarte luminos și frumos.

2. Patru LR41 butonul de celulă sunt adoptate, care este convenabil de a înlocui și super economisire de energie.La exterior, corpul este fabricat din aliaj de aluminiu de aviație, iar suprafața este anodizat și colorate de tăiere CNC technology (există patru baterii LR41 în interiorul acestui produs, care sunt gratuite).

3. Incuietoare din acest produs este realizat de înaltă calitate, de înaltă lumină și de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu, care este ferm și durabil.Extrem de puternic si cantareste doar 20 de grame

4. Acest nou lanternă mică, ai nevoie doar pentru a închide cu cheia, și poftă de mâncare mici titularul lampă ușor atunci când se utilizează, totul devine ușor.

5. Acest produs adoptă ultra-înaltă luminozitate noua tehnologie luminos bec, care se pot aprinde cu ușurință întregul coridor, cu super economisire a energiei, și are propriile sale speciale de baterie, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre bâjbâie în coridorul secret! !

6. Întregul corp de oxidare, inclusiv filet, rezistent la apa, O-ring, de zi cu zi rezistent la apa, nu se arunca cu capul, 4 baterii (de plastic protejează organismul, nu va împrăștia), baterie de izolare foaie, vă rugăm să scoateți izolația foaie după cumpărare, și apoi se pot aprinde.

Caietul de sarcini:

Nume: LED mini lanterna breloc

Dimensiuni: 5.8*1.8*1.8 CM

Culoare: așa cum se arată în

Utilizare: alpinism, piscină noapte de mers pe jos, pe coridorul de mers pe jos, și așa mai departe

Utilizare:

Înainte de utilizare, scoateți izolare film, rândul său, și strângeți capacul lămpii să strălucească, și slăbiți capacul lămpii ușor să-l închidă atunci când nu este utilizat, care este simplu și convenabil de a folosi!

Pachetul Inclus:

1* lampă

Etichete: pliabil gunoi, nemo stargaze fotoliu de lux tabără scaun, breloc cu led, breloc multitool, în aer liber, instrument, multitul, breloc auto-apărare, multitool, oamenii de camping lumina, felinar.

Fisa tehnica

Tip Buzunar, Multi Instrumente
Dropshipping/En-Gros Suport
Culoare Așa cum se arată
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Mini LED Super-Luminos Breloc Lanterna Portabila de Camping Pescuit, Ciclism Lanterna Pentru Alpinism în aer liber

Mini LED Super-Luminos Breloc Lanterna Portabila de Camping Pescuit, Ciclism Lanterna Pentru Alpinism în aer liber

Produse similare: