Fitness Rib Knit Set De Două Piese Costum De Vară Solid Spaghete Fara Bretele Vesta Rezervor De Top Motociclisti Scurt Costum Costum De Trening Sportwear

Produs nou

1 Produse

In stoc

57.46lei

-44%

104.47lei

Distribuiti

Informatii

1.Transport

Transportul va fi amenajat in 1-5 zile după bani să fie confirmat.De urmărire Informații vor fi furnizate în termen de 3-7 zile după ce produsul este livrat.

2.Notificare

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

3.Rambursare

Dacă nu ați primit produsul de la sfârșitul de timp estimat de livrare,vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve înainte de a deschide dispute.Va garantam pentru a retrimite bunuri sau de restituire la plata integrală, dacă nu este livrat în termen de la livrare garantată durata.

4.Și vom sprijini, de asemenea, Picătură de Transport maritim,puteți crea comenzi în magazinul meu și umple în adresa clienților dumneavoastră.Atunci când vă cumpărați mai mult de 20 de piese, voi folosi DHL trimite la tine.Dacă am folosi DHL pentru a trimite, apoi veți primi colete în 5-7 zile.

Dacă cantitatea de cumpărare nu este de până la standard de expediere DHL, apoi voi trimite la tine de general modul de logistică.De obicei este nevoie de mai mult de 3 săptămâni, veți primi pachetul.

5.Feedback-ul

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile(problemă de calitate,problema cu marimea,materialul problema),vă rugăm să nu ezitați să contactați-ne,vom răspunde cât mai curând posibil, pentru a oferi o soluție perfectă.

2.Dacă vă place produsul nostru,sper să pot să ne dea de cinci stele.ar însemna enorm pentru noi dacă ai putea lua 1 minut pentru a vă ajuta să împărtășească dragostea de lăsându-ne un comentariu cinstit :)

Etichete: scurt kurties se potriveste, carouri gâfâi costume, dificultate pantaloni scurți set, set din doua piese pentru femei, femei treninguri costume, set scurt, peplum gâfâi costume, scurt treninguri, costum sport femei, costum de vara pentru femei.

Fisa tehnica

Nume De Brand Adogirl
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Îmbrăcăminte Lungime scurt
Maneca Stil Regulat
Material Spandex
Decor Gol
Origine NC(de Origine)
Stil Casual
Model Tip Solid
Lungime maneca(cm) scurt
Pantaloni Stil Regulat
Sezon Vara
Tesatura content 31% (inclusiv) - 50% (inclusiv)
Guler V-Neck
Tip De Închidere Pulover
Numărul De Model Femei Set
Modele De Îmbrăcăminte Slim
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Pantaloni Lungime(cm) Pantaloni scurți
Tesatura Tip Postav
Se Potrivesc De Tip skinny
Varsta Varsta 18-35 Ani
Compoziția Materialului Fibre Sintetice
Data De Lansare Vara 2021
Gen Femei

Recenzii

Scrie o recenzie

Fitness Rib Knit Set De Două Piese Costum De Vară Solid Spaghete Fara Bretele Vesta Rezervor De Top Motociclisti Scurt Costum Costum De Trening Sportwear

Fitness Rib Knit Set De Două Piese Costum De Vară Solid Spaghete Fara Bretele Vesta Rezervor De Top Motociclisti Scurt Costum Costum De Trening Sportwear

Produse similare: