Instalație De Legare Tapetool Tapener Mașină De Ramură Mână Leagă Obligatoriu De Legume Iarba Tapener Instrumente Pentru Legume Struguri Unelte De Gradina

Produs nou

1 Produse

In stoc

64.25lei

-28%

90.48lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、1. Larga utilizare: Potrivit pentru diferite ramuri și culturi de viță de vie, cum ar fi struguri, roșii, castraveți, pepeni galbeni, vinete, etc.

2、3. Ușor De utilizat: obligatoriu masina are nevoie doar de o singură mână, care cu ușurință pot lega plante pentru a sprijini ramurile și linii.Operație simplă, de înaltă eficiență, și nu va deteriora fabrica.

3、4. Reglabile curea: deschiderea buclei centurii poate fi ajustată în funcție de cantitatea de care aveți nevoie de fiecare dată să se adapteze la diferite fabrici.

4、5. Eficient: Un instrument de mare pentru propriile într-o seră, la grădină sau la casa de vară.Îmbunătăți considerabil eficiența, de a salva costurile forței de muncă și de a salva timp.

5、2. Accesorii Complete: 20 role de bandă, două cutii, puteți începe să utilizați instrumentul imediat, fără a comanda.

Descriere:

1. Larga utilizare: Potrivit pentru diferite ramuri și culturi de viță de vie, cum ar fi struguri, roșii, castraveți, pepeni galbeni, vinete, etc.

2. Accesorii Complete: 20 role de bandă, două cutii, puteți începe să utilizați instrumentul imediat, fără a comanda.

3. Ușor De utilizat: obligatoriu masina are nevoie doar de o singură mână, care cu ușurință pot lega plante pentru a sprijini ramurile și linii.Operație simplă, de înaltă eficiență, și nu va deteriora fabrica.

4. Reglabile curea: deschiderea buclei centurii poate fi ajustată în funcție de cantitatea de care aveți nevoie de fiecare dată să se adapteze la diferite fabrici.

5. Eficient: Un instrument de mare pentru propriile într-o seră, la grădină sau la casa de vară.Îmbunătăți considerabil eficiența, de a salva costurile forței de muncă și de a salva timp.

Pașii de Operare :

Țineți de mâner și apăsați în jos cu forța, când auzi o voce de ""da"", apăsați pic mai departe, veți auzi un glas "da" din nou, banda este atașat de cârlig, mâner pentru a scoate caseta, să acorde o atenție care nu se poate utiliza o forță excesivă.

Ramura de plante au nevoie de a lega suprapunere de sprijin / de linie și alte materiale, și leagă-le cu bandă adezivă, și ușor apăsați în jos mânerul de forță.

După ce taie banda adezivă de pe tine ar trebui să slăbiți mânerul rapid și de a face redundant mică bandă de primăvară.

Atentie: Banda de legat ar trebui să fie paralel cu nail groove.

Lista De Ambalare:

1 * Plante Tastarea Mahcine

20 * Role de Banda

2 * Cutie de Capse

1 * Manual de utilizare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: tapetool, banda tapetool, florar instrumente verde, barei de rangul, florar instrumente de stil, planta cravată, cultivarea plantelor de instrumente, semințe de plantare de instrumente, struguri, pentru struguri.

Fisa tehnica

Material Metal
Setați Tipul Da
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Instalație De Legare Tapetool Tapener Mașină De Ramură Mână Leagă Obligatoriu De Legume Iarba Tapener Instrumente Pentru Legume Struguri Unelte De Gradina

Instalație De Legare Tapetool Tapener Mașină De Ramură Mână Leagă Obligatoriu De Legume Iarba Tapener Instrumente Pentru Legume Struguri Unelte De Gradina

Produse similare: