22*30cm A4 Imprimare Tesatura Piele de Animale Desene animate Unicornul Flamingo Imprimate PU Arc din Piele lucrate Manual Material Saci de Pantofi Materiale

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.83lei

-10%

6.50lei

Distribuiti

Informatii

FAQ

Q : atunci Când nava comanda mea?Cât timp va veni la mine?

A: Ne va livra comanda in 1-5 zile după ce am primit plata dvs. Timpul de livrare este diferit pentru fiecare țară și fiecare metode de transport.Daca ai comanda mai mult de 5 dolari,nu vor, de obicei, livrat cu (China Post Aer Înregistrat Mail/Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim/ePacket,de obicei dura aproximativ 15-25 de zile de la livrare).Dacă suma comenzii mai puțin de $2,noi, de obicei, livrat comanda cu (Cainiao Super Economie/China Post Obișnuit Pachet Mic Plus/Yanwen Economice Air Mail).

Î: Dacă eu nu vreau să-produsul mai pot reveni?

A: Da,vă puteți întoarce la noi în termen de 7 zile dupa ce ai primit produsul,iar produsul a păstra originalul.

Q: Care plătesc pentru retur taxele de transport maritim?

A: Vom plăti pentru taxa de transport,Daca este greseala noastra,ca ne trimite greșit culoarea sau dimensiunea greșit,sau săraci cantitate;dar trebuie să plătiți pentru taxa de transport daca acesta este motivul,cum ar fi să alegeți culoarea greșită,dimensiune sau nu ca element mai.

Q: protecția timpul se scurge,dar încă nu am primit comanda,ce pot face?

R: puteți să ne contactați pentru a extinde protecția,uneori, de transport maritim de livrare va târziu,dar va livrare la ultima.

Q: Pot avea dimensiuni mari?

A: Da,ne poți spune dimensiune doriți.cea mai mare lățime este 135cm,iar lungimea poate fi de care aveți nevoie.

Q: ai oferi vamale făcut?Prețul cu ridicata?

A: Da,poți să-mi spui dimensiunea,culoarea iti place ,sau de design vă place,ne puteți imprima pe piele material foi,și prețul va fi mai bine daca ai comanda mai mult.

Q: Pot obține de transport gratuit cu DHL/FedEx/UPS/EMS?

A: Da,atunci când comanda mai mult de $150,vom expediate articolul dvs., cu atât mai repede exprima,de obicei dura aproximativ 7 zile lucratoare de la livrare.

Despre Culori și Dimensiuni

1.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare,monitor brightness/contrast etc,nu ar fi unele mici diferențe în tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real. 2.Toate produsele sunt măsurate de către parte,postul ar putea lăsa margine prime și poate fi de 1-2cm abatere exista.

Feedback-ul și de Protecție de Cumpărător

1.Dacă sunteți mulțumit cu obiectele,vă rugăm să ne dea 5 stele de pe toate detaliile de la vânzător rating și feedback-ul pozitiv;Pentru clienții noștri vechi,ne-ar dori să dau speciale de reducere pentru urmatoarea comanda. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să contactați cu noi,va vom oferi o soluție satisfăcătoare și de a face 100% mulțumit.Sau vom rambursare de 100%.Orice întrebare în legătură cu mine, vă rog.

Etichete: desene animate tesatura, animal print material metru, dosar a4 din piele, a4 jurnal, stropește faux din piele foi, materialul de faux din piele, a5 notebook, daryl dixon, a4 planificator, faux din piele foi.

Fisa tehnica

Model TIPĂRITE
Suport Tehnica Nețesute
Nume De Brand QIBUMAY
Numărul De Model FA105
Aplicația 5 faux din piele material
en-gros de reducere contact cu noi
Aplicația 7 crăciun faux din piele
Stil piele sintetică
Aplicația 3 piele sintetica foi
Caracteristică Anti-Mucegai
Origine NC(de Origine)
Aplicația 4 Arc Material
Modele Unicorn flamingo
Numele Desene animate arc din Piele material
Aplicația 6 tipărite faux din piele
Lățime 22cm
Pachet 1 bucata/punga
Grosime 0,6 mm
Material PU
Utilizarea Textile De Casa, Decorative, Notebook, Pantofi
Aplicația 8 tipărite faux din piele
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
dimensiune 22*30 cm
Setați Tipul Da
Aplicație 1 PU Piele
Aplicația 2 faux din piele material pentru arcuri

Recenzii

Scrie o recenzie

22*30cm A4 Imprimare Tesatura Piele de Animale Desene animate Unicornul Flamingo Imprimate PU Arc din Piele lucrate Manual Material Saci de Pantofi Materiale

22*30cm A4 Imprimare Tesatura Piele de Animale Desene animate Unicornul Flamingo Imprimate PU Arc din Piele lucrate Manual Material Saci de Pantofi Materiale

Produse similare: