Pictura culoare Senzoriale Jucărie Împinge Frământa Apare Nevoile Strivi Adult Copil Amuzant Anti-stres Stres Reliver Frământa Jucarii

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.07lei

-30%

28.69lei

Distribuiti

Informatii

Origine : NC(de Origine)

Numărul De Model : Fidget Jucarii

Certificare : China certificate (3C)

Certificare : Europa certificate (CE)

Avertisment : NU

Interval De Vârstă : Adulti

Tema : Fantasy & Sci-Fi

Certificare : CCC

Certificare : CE

Nume : Push Pop Pop Bule Senzoriale Frământa Jucărie

Tip : Silicon De Stres Relievet

Puncte:

1.Reduce Stresul, Anxietatea: ați observat că copilul dumneavoastră sau vă simțiți brusc nerăbdător, plictisit, iritat și un pic obsesiv-compulsive?Acest pop-up bubble iritabilitate este un excelent senzoriale instrument pentru a vă relaxa, și poate oferi excelente de interacțiune senzorială.Foarte potrivit pentru cei care sunt stresati, sau doar copii cu autism.Puteți să-l utilizați pentru a rămâne concentrat și calm, sau pur și simplu trece timpul.

2.Mai multe Moduri de a Juca: Doar apăsați pe mouse-ul bule, se va face o ușoară pocnitură; push-in și %EF%BC%82pop%EF%BC%82 este un instrument bun de a păstra copii de brainstorming, puteți juca jocul în conformitate cu normele sau complet, în conformitate cu normele care le face.Challenge-te sau rapid duel cu adversarii.Apoi, flip și începe din nou, nu ai timp de pregătire necesare.

3.Sigur, Durabil și Lavabil: Fabricat din silicon de înaltă calitate, copil-friendly, non-toxic si durabil.Puteți să-l spălați cu apă și săpun și apă caldă sau apă fierbinte, deoarece este rezistent la apa, astfel încât acesta poate fi camping sau jucându-se pe plajă.

4.Ușor de Transportat: 5 cm în diametru, ușor de transportat, poate fi jucat oriunde, foarte potrivit pentru a juca în mașini, autobuze, avioane, birouri, parcuri, restaurante sau scoli.Și ori de câte ori doriți pentru a transporta.Acest lucru este perfect joc portabil.

5.Potrivit pentru toată Lumea: de a Reduce stresul la locul de muncă, scuti oboseală, gestiona autism și ADHD, și distra copiii.

Descriere:

Reguli de joc: Fiecare jucător are pe rând să apăsați orice număr de bule în orice rând (notă: dacă apăsați mai multe bule trebuie să fie conectat), adversarul poate, de asemenea, apăsați bule care nu au fost apăsat în acest rând/alte rânduri, și apăsați jucătorul cu următorul bubble este cel care pierde.Transforma jucărie peste și puteți începe următoarea rundă imediat (de obicei 5-joc 3-win sistemul poate fi folosit).

Caracteristici:

1.Materiale de protecție a mediului.

2.Temperatură ridicată de dezinfecție.

3.Rezistent la apă și antivegetative.

4.Ușor de curățat.

5.În condiții de siguranță și fără miros.

6.Mic și portabil.

Caietul de sarcini:

Nume: Push Pop Pop Bule Senzoriale Frământa Jucărie

Capacitatea de dezvoltare: foloseste-ti creierul

Material: silicon

Dimensiune: aproximativ 12,6 cm*2.6 cm*1.5 cm/4.96*1.02*0.59 în (grosime)

Greutate: aproximativ 70g

Numărul de bule: 28

Lista De Ambalare:

Push Pop Pop Bule Senzoriale Frământa Jucărie*1

Etichete: pop, antistres strivi, pop, jucărie antistres, Strivi jucărie, antistres pop, se frământa stick, șirag de mărgele spinner, jet rotativa, magnet de stres.

Fisa tehnica

Numărul De Model se frământa jucarii
Varsta Recomanda Maternitate, 18+
Origine NC(de Origine)
Tema Fantasy & Sci-Fi
Certificare China certificate (3C), Europa certificate (CE), CCC
Avertizare NO

Recenzii

Scrie o recenzie

Pictura culoare Senzoriale Jucărie Împinge Frământa Apare Nevoile Strivi Adult Copil Amuzant Anti-stres Stres Reliver Frământa Jucarii

Pictura culoare Senzoriale Jucărie Împinge Frământa Apare Nevoile Strivi Adult Copil Amuzant Anti-stres Stres Reliver Frământa Jucarii

Produse similare: