Original Xiaomi 65W Încărcător Rapid cu GaN Tech cu Tip-C prin Cablu de Încărcare Rapidă în Greutate de Lumină Pentru Telefon Inteligent Laptop-uri Tablete

Produs nou

1 Produse

In stoc

124.83lei

-19%

156.02lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici Principale:

Cel mai bun telefon mobil Xiaomi partener

Taxa pro100% în 45 de minute într-10M; se poate oferi un maxim de încărcare de putere de 50W max, deci Xiaomi Mi 10 Pro poate fi încărcat 100% în 45 de minute.

Suportă până la 50% viteza de încărcare pentru iPhone

Când Xiaomi poate încărca 65W Tip C, telefon, viteza de încărcare este de 50% mai repede decât originalul 5W incarcator.

65W Max high-power laptop poate fi, de asemenea, percepute direct

Puterea de ieșire de interfață USB-C este de 65W max, potrivit pentru noul MacBook, Xiaomi laptop-uri și alte dispozitive de mare putere de încărcare.

Utilizarea 5A curent mare de date de încărcare, mai rapid și mai eficient

Pachetul contine un Xiaomi USB-C to USB-C prin cablu de date, și este echipat cu un sistem electronic de marcaj chip, suporta un curent maxim de 5A, și se încarcă mai rapid.Lungimea cablului de 1M, poate satisface cerințele de sarcină în condiții diferite.

Smart compatibilitate, ușor de utilizat elegant echipamente

Identifica inteligent curentul de ieșire, compatibil cu cele mai multe C-tip smartphone-uri, laptop-uri, la modă tablete, și dispozitive de jocuri de noroc!

Mai multe protectii de siguranță, mai mare eficiență de încărcare

Folosind importate chip soluții, se pot identifica inteligent și meciul curent de dispozitivul conectat și de a proteja bateria de la daune.Prin test de securitate, mai multe protectii, cuprinzătoare de securitate, eficiență îmbunătățită, și mai mare eficiență de încărcare.

Simplu si delicat de călătorie este esențială

Simplu, clasic, frumos, curat, de culoare albă.Super rezistent la uzura shell face parte scrub simt mai aproape de piele, care poate satisface nevoile de călătorie de afaceri.

Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: 100 - 240V - 50 / 60Hz 1.7 a

Tensiune de ieșire: 5V 3A, 9V 3A, 10V 5A, 12V 3A, 15V 3A, 20V 3.25 UN 65W MAX

Interfata: interfață de Tip C, cu un singur port

Tip: GaN, linie kit incarcator

Funcție suplimentară: QC încărcare rapidă

Conținutul Pachetului:

1 x Adaptor de Alimentare

1 x USB-C to USB-C prin Cablu de Date

1 x Manual de limba engleză

Mi 65W Încărcător Rapid cu GaN Tech GaN "tehnologie negru", de mare putere de repede de încărcare de până la 65w Treia generație semiconductor | mic și portabil

Cu 5A curent mare de date de încărcare este mai rapid și eficiența este mai mare pachetul contine un mei usb-c to usb-c prin cablu de date,echipate cu e-marker chip, sprijinirea maxim 5A curent, de încărcare mai repede.lungimea cablului de 1m îndeplinește cerințele de încărcare în diferite scenarii.

GaN (nitrură de Galiu) cea de-a treia generație semiconductoare negru tehnologie materialele suport pentru iPhone viteza de încărcare de până la 50% atunci Când Xiaomi poate încărcător de tip c 65w taxe iPhone 11, viteza de încărcare este de aproximativ 50% mai repede decât originalul 5W incarcator.Inteligent și compatibile, Usor de manevrat trendy echipamente inteligente de identificare a curent de ieșire, compatibil cu cele mai multe de tip C, telefoane inteligente,laptop-uri,tablete trendy joc.Mai multe siguranța prptection, mai Mare eficiență de încărcare folosind importate chip soluție, poate identifica inteligent și meciul curent conectat eauipment, și de a proteja bateria de la daune.Prin tencent Xuanxu de laborator testele de siguranță, protecție multiple,cuprinzătoare de securitate, pentru a îmbunătăți eficiența de încărcare mai eficientă.

Etichete: luminos cablu lightning, 65w încărcător, 10 inch tablet xiaomi, prelungitor xiaomi, android tablet, oem cablu lightning, mi pad, ewelink termostat, smart life sport sănătate moda, anker gan încărcător.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Caracteristici Cu Cablu
Tip Conector Tip c
Certificare CE, EAC
Setați Tipul Cu Cablu USB
Nume De Brand xiaomi

Recenzii

Scrie o recenzie

Original Xiaomi 65W Încărcător Rapid cu GaN Tech cu Tip-C prin Cablu de Încărcare Rapidă în Greutate de Lumină Pentru Telefon Inteligent Laptop-uri Tablete

Original Xiaomi 65W Încărcător Rapid cu GaN Tech cu Tip-C prin Cablu de Încărcare Rapidă în Greutate de Lumină Pentru Telefon Inteligent Laptop-uri Tablete

Produse similare: