Cafea Arabica Exfoliant Corp, Sare de Baie Naturală de nucă de Cocos Ulei de Corp Scrub Exfoliant de Albire Umiditate Reducerea Celulitei PICĂTURĂ NAVĂ

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.20lei

-26%

20.82lei

Distribuiti

Informatii

Net greutate : 250g

Ingrediente : cafea Arabica, aloe, sare de baie

Tip de piele: Toate tipurile de piele

Gen: Unisex

Rezolva : dur muschii, acnee spate, cot negru sfat coaja de portocala

Cosmetice efecte : hidratare, exfoliere, hidratare, hidratare, și de hidratare a pielii

Instrucțiuni

1. După hidratare a corpului, ia o cantitate adecvată de scrub și utilizați o mișcare circulară pentru a inmuia usor pielea

2. Pielea aspră și cot sfaturi pot fi în mod corespunzător extins masaj timp

3. Clătiți cu apă curată, se recomandă să utilizați de 2-3 ori pe săptămână, în conformitate cu caracter personal piele de calitate

Termen de valabilitate: trei ani

Observații :

1. Măsurarea manuală toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

Pachetul Inclus:

1*Arabica Cafea Scrub 250g

1.Transport

1. Timp de preparare: vom trimite articole în termen de 3-5 zile lucrătoare de la efectuarea plății.

2. Transport gratuit Pentru Wordwide , format după cum urmează ar putea fi luate ca referință .

3. Dacă nu ați primit bunurile în 60 de zile ,vă rugăm să ne contactați pentru o perioadă de prelungire ,nu se deschide disputa pentru acest motiv ,pentru că de livrare este complet vânzător de control,ar trebui să fie Post office datoria,multumesc .

4. Dacă doriți livrare rapidă,vă recomandăm să alegeți expres, cum ar fi DHL ,EMS, etc. ,deoarece economice expediere mod nu este asa de repede .

2.Rambursare

1. Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate sau a fost deteriorat ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vom retrimite sau de restituire pentru tine .

2. Dacă nu primiți elementul după protecție ,vă rugăm să ne contactați la .

3. Vă rugăm să rețineți că nu-mi asum răspunderea de perfectare vamală și fiscală .Dacă ai nevoie, putem declara preț ca 2usd sau 1usd pentru 1 buc pentru a evita orminimizecustoms taxe și ușurința customproceeding.

(În Special Brazilia )

3.Feedback-ul

1. Dacă vă satisface cu produsul și servicii ,vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv (5 stele) pentru noi ,vă mulțumesc foarte mult.

2. Dacă ceva te face nu'tsatified sau nefericit,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul ,Ne garantează că vom 100% slove orice problemă pentru tine.

3. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

4. Serviciile Noastre

1. Suntem producator de produse de machiaj & produse de îngrijire a pielii, dacă doriți să obțineți prețul de en-gros , vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj pentru noi.

2. În timpul Chinez Vacanta de Anul Nou ( Din Feb 10 Feb 23 ), toate comenzile vor fi dispuse să-și trimis în termen de 3-5 zile după vacanță, vă mulțumim pentru colaborare și sprijin!

3. Uneori suntem ocupați pe transport si nu pot raspunde la mesaj in timp, te rog, nu supărat, ne-ar răspunde la o dată când ne-am vedea mesajele.

4. Niciodată nu vom livra orice preț tag-uri,materiale de promovare și facturi cu pachetul, dacă sunteți picătură de transport maritim, nu vă faceți griji despre asta.

5. Dacă nu știți ce culoare va fi potrivit pentru parul tau, puteți să ne trimiteți culoarea parului tau foto, va vom oferi o sugestie.

Timpul nostru de lucru:

2:00--11:00(Londra)

9:00--6:00(New York)

Lucrăm de luni până vineri, uneori nu putem raspunde la mesaj în timp util, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă vom da un răspuns după ce a văzut mesajul tău.

Mulțumesc, să Aveți o zi frumoasă!

Etichete: lego moc, model de nava, măsline pompa de pulverizare, tongkat ali, minge de baie, pentru spice, Lotiune, set uleiuri, castron nuca de cocos, coco miguel.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
NET WT 250 g
Tip De Element Scrub & Bodys Tratament
Numărul De Model cafea scrub
Ingredient arabica cafea

Recenzii

Scrie o recenzie

Cafea Arabica Exfoliant Corp, Sare de Baie Naturală de nucă de Cocos Ulei de Corp Scrub Exfoliant de Albire Umiditate Reducerea Celulitei PICĂTURĂ NAVĂ

Cafea Arabica Exfoliant Corp, Sare de Baie Naturală de nucă de Cocos Ulei de Corp Scrub Exfoliant de Albire Umiditate Reducerea Celulitei PICĂTURĂ NAVĂ

Produse similare: