Prezentare Telecomanda Wireless Presenter Pointer N35 RF 2.4 GHz PPT Slide Advancer USB Telecomanda Flip Powerpoint Pen

Produs nou

1 Produse

In stoc

57.42lei

-36%

89.73lei

Distribuiti

Informatii

Wireless presenter,web link-ul de control al volumului prezentator RF 2.4 GHz PowerPoint Telecomanda prezentarea telecomenzii USB laser pointer

Motiv recomandate ✔N35 wireless presenter este un seif Powerpoint indicii puternice wireless presenter. Acesta vă poate ajuta ca un magician ca buna funcționare slide show. Prindere mai ușor,cum ar fi un pix, ca un compact,poate fi folosit pentru orice buzunar sau geanta. ✔ N35 wireless presenter,acesta este echipat cu grad înalt de microcip,până la 300 de metri de wireless raza de control. Este în 2. 4G RF frecvența pe fugă,este un ISM, frecventa libera,poate fi folosit la nivel global. ✔ Cu auto standby și somn profund funcții,pot fi de economisire a energiei și utilizarea durabil,și echipat cu un comutator separat,care poate evita în mod eficient a pus în sac, consumul de energie inutil.

✔ Suport hyperlink-uri. Roșu pointer face intreaga camera axat pe cele mai importante locuri. Acesta combină, de asemenea, anterior,următor,reda o expunere de diapozitive,prezentări PowerPoint ecran negru, și mai mult. ✔ Prezentare indicatorul a scăzut puterea de a indica;design dintr-o bucata,mini USB receiver stocate în transmițător wireless coada,cu magnet sistemul este fixat în loc;nu este nevoie pentru probleme de configurat,doar conectați-l la portul USB de la calculatorul, puteți folosi mini-receptor USB suporta plug and play funcție. Nu aveți nevoie de un driver. Suporta Windows,Linux,Android,Mac OS, și Google Slides,MS Word,Excel,PowerPoint,ACD Vedea,site-ul, etc.

Descriere: profesori,prieteni și propriul tău cel mai bun cadou N35 wireless presenter Powerpoint Clicker oferă pentru a satisface nevoile dvs. all-in-o singură soluție. De la distanță pointer,prezentare PowerPoint de la distanță și redare video controller/video de predare. Acesta vă poate ajuta ca un magician ca buna funcționare slide show. 300 de metri. Gama de Wireless și 360°Omni-directional. 2. 4G RF frecvența pe fugă,fără fir de control de la distanță de până la 300 de metri,chiar și în cea mai mare cameră,puteți, de asemenea, în condiții de siguranță a se deplasa în mod liber,cu publicul sau student interacțiune. Funcția avansată buton, și o experiență de utilizare mare suport hyperlink:dacă pagina exista pe hyperlink,faceți Clic pe hyperlink-ul pentru a sari,apoi faceți dublu clic pentru a deschide hyperlink. Faceți clic pe funcții cu cea de pe tastatură apăsați Tab-ul funcționează la fel. Faceți dublu clic pe funcția cu cea de pe tastatură apăsați Enter același(sugestie:apăsați lung= ALT + TAB-Comutare Ferestre). Acesta susține, de asemenea, ecran complet/ ESC,ecran negru,control de volum, etc. Magnet integrat de design și o gamă largă de aplicații built-in de bază atunci când nu este în uz magazin receptorul USB,ușor de transportat. Mini receptor USB suporta plug and play tehnologie. Nu are nevoie de driver-ul,e cu USB1. 1,USB2. 0,USB3. 0 are o buna compatibilitate. Suport sistem de operare:Win2000,XP,Vista,Win7,Win8,Win10,MAC OS,vine cu MS Word,Excel,PowerPoint,ACD Vedea, Linux,site-ul,iWork(tema și numere și pagini),Google Slides,Prezi, etc. Specificații tehnologie:RF frecventa:RF 2.4 GHz maximă de ieșire:mai putin de 5mW distanță de iluminat:> 200 m baterii:1 x baterie AAA(nu sunt incluse) tensiune de lucru:1,5 V actuală somn mai puțin decât 10uA dimensiune:138 * 20 * 16.5 mm Greutate:30 g funcții receptor: sistem de operare:XP,Windows 7/8,Mac OS,Linux,Android versiunea USB:USB 1.1,și USB2. 0,USB 3.0 compatibil greutate:2g Lista de Ambalare 1 Prezentator fără Fir de control de la distanță 1 receptor fără fir 1 x Manual de Utilizare

Etichete: laser pointer pix, kratt, laser, laser pointer ppt, finger mouse-ul fără fir, tivo usb adaptor ir, indicatorul mouse-ului, Putere, powerpoint prezentator de la distanță, pointer ppt.

Fisa tehnica

Certificare CE, FCC, ROHS
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Nume De Brand Icreative
Frecvența 433 MHz
Utilizarea Proiectoare, Comutator
Sprijin APP No
Numărul De Model Wireless Presenter
Comunicare Wireless IR

Recenzii

Scrie o recenzie

Prezentare Telecomanda Wireless Presenter Pointer N35 RF 2.4 GHz PPT Slide Advancer USB Telecomanda Flip Powerpoint Pen

Prezentare Telecomanda Wireless Presenter Pointer N35 RF 2.4 GHz PPT Slide Advancer USB Telecomanda Flip Powerpoint Pen

Produse similare: