KPOP Catifea Roșie carte Poștală FOTO Carduri 5 Buc K-pop Catifea Roșie Yeri BUCURIE SeulGi Wendy LOMO Card Kpop Photocard Album

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.54lei

-11%

6.29lei

Distribuiti

Informatii

NOTĂ:

1. Vă rugăm să rețineți fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați Descrierea pentru dimensiunea detalii.

2. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

3. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

4.Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Notificare:

1.Dacă ați cumpărat în vrac, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține mai multe reduceri.Și vom face, de asemenea, picătură de transport maritim.

2.Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la Lista ta de dorinte.

3.Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție.

pls cumperi ce-ți place din magazinul nostru.pentru că avem aceste avantaj:

1):Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 12 ore-24 ore

2):Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce obține ambalarea.

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,ne-ar dori să plătească taxele poștale de returnare.sau o rambursare completă va fi făcut pentru tine!

3): noi întotdeauna cred că clienții este dumnezeu!

4):Multe pachetul va fi trimis prin Epackage

5):dacă doriți să en-gros,vă rugăm să contactați-mă.o reducere de bun va fi făcut pentru tine!

------------------------- PENTRU COLET --------------------------

Dacă există o oarecare întârziere despre colet, sau nu-l când de protecție data va fi sfârșitul, sau aveți orice alte probleme cu privire la ordinea, vă rugăm să ne contactați în primul rând, am dori să vă dau rambursare completă sau trimite un înlocuitor.Multumesc!!!!

Pentru Clienții

Bine ati venit la magazinul nostru,dragi clienți,atunci când plasați o comandă, vă vom trimite cât mai curând posibil,despre 3zile daca este la vanzare.Atunci când pachetul a fost trimis afară,vă rugăm să fie pacient.Dacă primirea timpul aproape s-a terminat,ai putea să iei legătura cu mine,și vom prelungi timpul.

Atunci când primiți pachetul,în cazul în care produsele au probleme sau nu sunteți mulțumit cu produsul,vă rugăm să contactați cu mine pentru prima dată, vă vom ajuta să-l rezolve.

Vă rugăm să dont a deschide un litigiu imediat,e foarte important!!Crede-ne,putem face cel mai bun pentru tine!

Dacă sunteți mulțumit cu produsele,ai putea să ne dai un feedback pozitiv și ne dau 5stele!!Sa încurajeze pentru noi,și important pentru noi!

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Standard de Serviciu durează mai multe zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează mai rapid de transport maritim.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau(China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

După 4 ani de succes de vânzare pe eBay, am decis să ne nirvana.Suntem în prezent de specialitate în Femei și un Copil de Moda.Am valoarea fiecărui client, precum și client angro.Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China.Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice.Noi oferim nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Etichete: blackpink lisa, cricut bucurie, bt, inel nit, blackpink kpop, red velvet seulgi, album autocolant, lanț de catifea roșie kpop, kpop tricou, roșu velved kpop.

Fisa tehnica

Varsta >6 ANI
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model /

Recenzii

Scrie o recenzie

KPOP Catifea Roșie carte Poștală FOTO Carduri 5 Buc K-pop Catifea Roșie Yeri BUCURIE SeulGi Wendy LOMO Card Kpop Photocard Album

KPOP Catifea Roșie carte Poștală FOTO Carduri 5 Buc K-pop Catifea Roșie Yeri BUCURIE SeulGi Wendy LOMO Card Kpop Photocard Album

Produse similare: