Solar Manivela Radio în aer liber Multi-funcția de Urgență Radio Difuzor Bluetooth Power Bank 5000mAh Incarcatorul Flash de Lumină

Produs nou

1 Produse

In stoc

68.87lei

-27%

94.35lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

【AM/FM RADIO CU RECEPȚIE MARE】Acest radio de urgență are o gamă largă de receptie banda de AM, FM , extins antenă telescopică până la 46,4" pentru sensibilitate ridicată de recepție, asistat de semiconductor avansat circuit design și LED indicator de putere a semnalului pentru pin-punct de tuning precizie, care asigură o recepție mai bună decât altele.Și de înaltă calitate built-in difuzor oferă tare și crocantă de sunet.

【5000mAh mai MARE CAPACITATE a BATERIEI & 4 MODURI de ÎNCĂRCARE】Această vreme de radio sprijină 4 mod de a păstra dispozitiv alimentat.De 5000mAh baterie de mare capacitate de radio de urgență încărcător telefon mobil este de două ori sau chiar de patru ori a altor vreme de radio de urgență, care este cea mai mare capacitate în vreme de radio pe piață.De asemenea, Micro USB de încărcare, de încărcare Solară, cu manivelă ar putea furniza, de asemenea, lanterna, radio dura zile după ce furtuna a trecut.

【SUPER-LUMINOASE 3 MODUL LANTERNA & SENZOR de MIȘCARE LAMPA de CITIT】Această manie lanterna radio vine cu super-luminoase 3 moduri de lanterna(far/fază scurtă), mai strălucitoare decât alte normal de urgență lanterna radio în piață.Pentru drumetii sau camping scop, această vreme de radio este locul perfect pentru a lumina în întuneric complet pentru a vă menține în siguranță în caz de urgență.De asemenea, o lampă de lectură cu un senzor de Mișcare va ajuta foarte mult să te trezești în mijlocul nopții pentru a evita starea de veghe familia ta.

【IPX6 IMPERMEABIL si DIMENSIUNI COMPACTE】dimensiunea pentru vremea asta de radio este doar similar cu un iphone X, și am inclus o curea de purtare și o închide catarama si este realizat din material ABS, care este IPX6 rezistenta la apa.Foarte convenabil de a transporta pentru camping, călătorie, backpacking sau orice alte activități în aer liber.

【Foarte TARE ALARMA SOS CU INTERMITENTE de LUMINĂ ALBĂ】apăsați pur și Simplu butonul SOS pentru a cere ajutor în cazul în care sunteți în pericol, cum ar fi furtună, uragane și tornade, sau în cazul în care ar dori să-i avertizeze pe altcineva, SOS de alertă de sunet este extrem de puternic și poate fi auzit de mile departare.așa că va fi gata în caz de urgență orice evenimente.

Convenabil difuzor Bluetooth trei mari moduri de joc, muzică convențional legătură și modul de joc au fost compatibile, aici vă puteți bucura de muzica de la voi, eliberați exercitarea de muzică fără restricții.Bluetooth juca, radio FM, card TF juca

Caietul de sarcini:

★ Manivela de radio, lanterna încărcător de telefon mobil cu un 5000 mAh li-ion care se încarcă mai mult de un smartphone în caz de urgență.

★ 4 Moduri( Micro USB de încărcare, de încărcare Solară; manivelă; Înlocuibil baterie li-ion; ) pentru a ține mâna generator cu manivelă pe putere.

★ Energie electrică eticheta va observa în mod clar de energie electrică de radio de urgență.

★ Lanterna radio cu un super-luminoase 3 modul lanterna pentru orice locurile întunecate în care vă aflați.

★ Senzor de mișcare lampă de lectură pentru a urca în mijlocul de noapte pentru a evita starea de veghe familia ta

★ Alarma SOS cu lanterna lumină roșie poate ajuta pentru a menține te simți în siguranță în timp ce vă aflați în nevoie de ajutor și nimeni nu este în jurul valorii de tine.

Caietul de sarcini:

- FM: 87-108 MHZ, AM: 520-1710 KHz,

- Acumulator: 5000mAh 18650 Li-ion

- Dimensiuni: 6.3*2.4*3.1 în

- Greutate: 0.53 KG

- Nivel rezistent la apa: IPX-6

Pachetul Inclus:

1 * radio

1 * linie de încărcare

1 * manual de instrucțiuni

Etichete: boxe bluetooth albastru, după bar tv, difuzor fără fir, mtb metru de putere ciclism, flacăra difuzor, bluetooth difuzoare 100w super bass, manivela radio, led difuzor, difuzor bluetooth port de încărcare de reparare, difuzor din lemn.

Fisa tehnica

Inteligent Asistent Personal Bixby
Cabinetul Material Metal
Comunicare USB
Suport Dropshipping & En-Gros
Canale 6 (5.1)
Suport Apt-x Da
Nume De Brand centechia
rezistent la apa Da
Numărul de Carcasă Difuzor 1
Gama De Frecvențe 2KHz-20KHz
Certificare Nici unul
Difuzor Tip PORTABIL
Sursa De Alimentare AC
Audio Crossover Două-Mod
Baterie Da
Origine NC(de Origine)
Remote control No
Caracteristică Play Video
Suport Card De Memorie No
Putere De Intrare(W) 400-499 W
Built-in Microfon Da
Ecran de afișare Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Solar Manivela Radio în aer liber Multi-funcția de Urgență Radio Difuzor Bluetooth Power Bank 5000mAh Incarcatorul Flash de Lumină

Solar Manivela Radio în aer liber Multi-funcția de Urgență Radio Difuzor Bluetooth Power Bank 5000mAh Incarcatorul Flash de Lumină

Produse similare: