Lq Design Unic Runda de Aur Pandantiv Femei Moda Bijuterii Cercei Legănându-Pene pentru Aniversarea de Nunta Petrecere

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.95lei

-54%

41.22lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la Magazinul Nostru Explicație: colierul are gogoși de la sfârșitul pentru a regla colier Suntem specializati in design de bijuterii și de producție.Toate produsele sunt la prețuri competitive,de Cea mai bună calitate,vă Rugăm să nu ezitați să cumpere.Avem propriile noastre de bijuterii instalații de producție în guangzhou, China.Putem personaliza orice design de bijuterii.Angrosisti, vă rugăm să contactați-ne și așteptăm cu nerăbdare să fac afaceri cu tine.

Explicație: colierul are gogoși de la sfârșitul pentru a regla Lungime colier, puteți link-ul de gogoși în funcție de nevoile dumneavoastră.Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la dimensiunea de colier

1. Dacă produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit.Vom retrimite sau returna banii. 2. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit elementul dvs.,dar trebuie să plătească pentru costurile de returnare 3. Ne puteti contacta prin Trademanger sau lasandu-ne un mesaj sau e-mail-ne,Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore,și în termen de 36 de ore la sfârșit de săptămână timpul Nostru de lucru: 8:30 la 10:30 PM 1. Oferim transport gratuit pentru toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL sau China Post mod de transport maritim va depinde de suma totală a comenzii: 2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de control personalizat.PURTĂTOR de TIMPUL ESTIMAT de URMĂRIRE LINK-ul de China Post Air Mail(pentru > $5) 25-60 zile lucrătoare Standrad de Transport(pentru > $5) 25-60 zile lucrătoare China Post Obișnuit Pachet Mic Plus(pentru EMS transport Gratuit (contactati-ne) 8-12 zile lucrătoare DHL Transport Gratuit(comanda > $200) 3-8 zile lucratoare www.dhl.com/en.htm 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele , cu bucurie ne va face același lucru pentru tine. 2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va vom oferi cel mai bun serviciu.

Etichete: xs max protecție lentilă.

Fisa tehnica

Metale De Tip Aliaj De Zinc
Forma\model Runda
Fine sau de Moda Moda
Canal de vânzări De vânzare cu amănuntul, Transport, whol
Stil TRENDY
Expres Transport Gratuit comanda>150usd-DHL/Aramex (
Sprijin En-Gros Comenzi mai mari mai discou
Ocazie Nunta
Starea brand new sosire
Material Metal
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Picătură de transport maritim Picătură De Transport Maritim Accepta
Numărul De Model LQ1070
post-vânzare problemele de calitate pot fi r
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Zoavaon
Dimensiune bijuterie în descriere în Detaliu
Calitate Calitate de TOP
Gen Fete, Femei
Incluse Alt Element Descriere Colier/Cercei

Recenzii

Scrie o recenzie

Lq Design Unic Runda de Aur Pandantiv Femei Moda Bijuterii Cercei Legănându-Pene pentru Aniversarea de Nunta Petrecere

Lq Design Unic Runda de Aur Pandantiv Femei Moda Bijuterii Cercei Legănându-Pene pentru Aniversarea de Nunta Petrecere

Produse similare: