4BUC Rășină Coaster Matrite, Coaster Epoxidice Matrite,Rasina de Silicon Matrite pentru a Face Felii,roller-Coastere, Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.44lei

-28%

37.22lei

Distribuiti

Informatii

4BUC Rășină Coaster Matrite, Coaster Epoxidice Matrite,Rasina de Silicon Matrite pentru a Face Felii,roller-Coastere, Decor Acasă [de Înaltă Calitate Prajitura Sta Rasina Matrite] Aceste matrite de silicon pentru rășină sunt fabricate din silicon de înaltă calitate prin tehnici avansate.

[Creative DIY Proiect]Aceste rasina de silicon matrite sunt compatibile cu cele mai multe turnare material, cum ar fi rășină epoxidică, UV rășină.Puteți adăuga unele rășină pigment, vopsea rășină pentru a crea personalizate de arta ambarcațiunile de proiecte în diferite moduri.

[Utilizat pe scară largă]Făcând o mini cupcake sta de unul singur, care poate fi folosit pentru nunti, petrecere, petrecere de ceai,ceremonia de absolvire,petreceri de familie, de Crăciun, ziua Recunostintei.Rasina de turnare mucegai pot fi, de asemenea, folosit pentru a face agat fulgi,roller-coastere,castron rogojini, tăvi de fructe, tăvi de ceai,decorațiuni interioare etc. Finit tava, de asemenea, poate decora desktop-ul care va arata mai frumos si ordonat.

[Ușor Pentru a Elibera] interior Neted îl face ușor pentru a elibera după ce este pe deplin vindecat și reduce necesitatea de a reduce și poloneză.Sau puteți folosi de presă spray sau apă cu săpun, care pot contribui la extinderea mucegai silicon viața lui.

[Stocare și de Îngrijire] vă Rugăm să stocați rasina matrite la temperatura camerei loc, pentru a evita lumina directă a soarelui.Curățați aceste silicon roller-coastere matrite cu apă și săpun; pentru produsele finite, acolo va fi, de asemenea, margini aspre, care va avea nevoie să fie șlefuit și lustruit odată scos din matriță dar nu nisip până la casting a intarit.Notă: temperatura maximă de mucegaiuri pot rezista este de 220 ° c (428 ° c).

dimensiuni:12,5 x 12,5 cm

Material:gel de Siliciu

culoare:alb

Conținutul Pachetului:

4 x Coaster Mucegai

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: silicon forma pentru a se coace, coaster bea, rășină bat mucegai, mucegai silicon pentru rasina, rasina matrite de silicon decor, bombat matrite de silicon, matrite falduri, rășină epoxi, decor acasă, mucegai.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

4BUC Rășină Coaster Matrite, Coaster Epoxidice Matrite,Rasina de Silicon Matrite pentru a Face Felii,roller-Coastere, Decor Acasă

4BUC Rășină Coaster Matrite, Coaster Epoxidice Matrite,Rasina de Silicon Matrite pentru a Face Felii,roller-Coastere, Decor Acasă

Produse similare: