Razer Gaming Cască Cască Kraken X-USB 7.1 Surround, Sunet Ultra Ușoare Căști Flexibil Cardioid Microfon Custom-Tuned

Produs nou

1 Produse

In stoc

276.06lei

-25%

373.03lei

Distribuiti

Informatii

Razer Gaming Cască Cască Kraken X-USB 7.1 Surround, Sunet Ultra Ușoare Căști Flexibil Cardioid Microfon Custom-Tuned

Simt completă de jocuri de imersiune fără senzație de greutate-introducerea Razer Kraken X USB, un PC gaming headset, care vă permite să joc pe, și pe și de pe.Cu sale confortabile, design ușor și audio superioară, nu veți dori dumneavoastră de jocuri de noroc maratoane la capăt.

Caracteristici:

Sunet Surround 7.1.

Echipat cu sunet surround 7.1*, acest USB gaming headset oferă mai precisă poziționare audio, astfel încât veți obține întotdeauna o direcție precisă de unde se întâmplă acțiunea să fie mai bine pregătit pentru orice angajament.

Ultra-Light Confort.

Proiectat pentru a fi extrem de ușoară la doar 275g, acest PC gaming headset este factor de formă subțire este completat de o suită de caracteristici pentru a realiza o aproape fără greutate, se simt pe cap.

Design Ergonomic.

Plus spumă cu memorie, perne cu ochelari de canale oferă mai mult confort și de sunet de izolare în timpul dumneavoastră de jocuri de noroc maratoane, moale de bandă de umplutură ameliorează presiune pe capul tău atunci când purtați setul cu cască pentru o lungă perioadă de timp, și setul de design oferă o firmă, dar confortabil de prindere pe cap.

Flexibil Cardioid Microfon.

Bucurați-vă de cristal clar de comunicare cu un flexibil cardioid microfon care utilizeaza un pick-up model care înregistrează sunet de o extrem de localizat în zona din fața gurii, în timp ce suprimarea zgomotului de fundal din spate și părțile laterale.

Custom-Tuned Drivere de 40mm.

Sunetul superior de claritate și punchy bass simula o gamă sonor atunci când jocuri de noroc.De la subtil urmele de explozii puternice, în joc audio este livrat în detalii realiste.

Verde Earcup De Iluminat.

Rândul său, pe stil acest concurs cu un amenințător, verde, lumina care radiaza din fiecare earcup.

Convenabil De Control Audio.

Microfon buton de mute si volum slider este ușor accesibil de sub plecat earcup, astfel încât să puteți tweak și de a comuta pe zbor.

Caietul de sarcini:

Brand: Razer

Model: Kraken X USB

Căști:

Răspuns în frecvență: 20Hz – 20kHz

Impedanta: 32Ω (1 kHz)

Sensibilitate (@1 kHz): 106dB

Drivere: 40mm cu Magneți din Neodim

Tip conexiune: USB

Lungime cablu: 2m / 6.56 ft

Aprox.Greutate: 275g / 9.7 oz

Interior Earcup Diametru: 65 * 44mm / 2.6 * 1.7 în

Culoare: Negru

Microfon:

Frecventa de Raspuns: 100Hz – 10kHz

Semnal-zgomot: > 55dB

Sensibilitate (@1kHz): -42 ± 3 dB

Pick-up model: Unidirecțional ECM boom

Lista De Ambalare:

1 * Căști

1 * Manual de utilizare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: razer a condus cască, senzorul mouse-ului pmw 3389, mouse-ul razer, driver razer kraken, joc set cu cască, razer deathadder esențiale bun, cat cască, dispozitiv de management de cab, razer, jocuri căști căști.

Fisa tehnica

Sensibilitatea 106dB
Origine NC(de Origine)
Tip Cu fir
Dacă există un microfon Da
Pachet Da
Lungimea Liniei 2m
Dacă acesta este rezistent la apa sau nu No
Suport de control prin fir Da
Control Al Volumului Da
Este activ de reducere a zgomotului acceptate Da
purta tip Căști
Nume De Brand razer
Certificare CE
Numărul De Model Kraken X USB
Rezistenta 32

Recenzii

Scrie o recenzie

Razer Gaming Cască Cască Kraken X-USB 7.1 Surround, Sunet Ultra Ușoare Căști Flexibil Cardioid Microfon Custom-Tuned

Razer Gaming Cască Cască Kraken X-USB 7.1 Surround, Sunet Ultra Ușoare Căști Flexibil Cardioid Microfon Custom-Tuned

Produse similare: