Reglabil Pisica Animale De Companie Câine Eșarfă Guler Eșarfă Print Din Piele Moale Câini Guler Triunghiular Chihuahua Catelus De Companie Cravată Cravată Guler

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.75lei

-37%

4.37lei

Distribuiti

Informatii

Reglabil Câine Eșarfă Guler Eșarfă Print Din Piele Moale Câini De Companie Pisica Guler Triunghiular Chihuahua Catelus De Companie Cravată Cravată Guler Decor

Cantitate: 1 Bucată

Material: Piele

Culoare/Design: Negru / Verde / Roz / Albastru / Rosu / Rose Red

Nume produs: Triunghi eșarfă guler

Produs 4 dimensiuni:

S : 1.0*31cm

M : 1.5*37cm

L : 2.0*47cm

XL : 2.5*50cm

Greutate produs:

S 14g

M 27g

Am 40g

XL 52g

Pachetul De Conținut:

1*Reglabil Câine Eșarfă Guler Eșarfă

----------------------

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Susținem un en-Gros/Picătură de Transport maritim .Toate produsele sunt 100% originale de inalta calitate brand.

2.Cu privire la dimensiunea produsului, există anumite erori(2-3cm) în manualul de măsurare, vă rugăm să înțelegeți.(De tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch)

Din cauza diferenței de lumină și de afișare, va exista o anumită diferență de culoare în produsul display.Vă rugăm să consultați produsul real.

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Pastravariabologa.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor: https://helppage.Pastravariabologa.ro/buyercenter/index.htm

Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.Vă rugăm să rețineți că,dacă alegeți metoda de transport maritim cu urmărire,vă rugăm să urmăriți în primul rând de tine,dacă alegeți unul fără de urmărire,vă rugăm să fie răbdare .

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne dea 5 Stele.Multumesc mult in avans.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

En-Gros/Picătură De Transport Maritim Ordine: 1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra

După-vânzare de Servicii: Suntem vânzător de încredere și avem după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Etichete: guler de câine dott, câinele panglica guler, hlbb guler de câine, neko guler de câine, lebra guler de câine, legat guler de câine, câinele blinge guler, pretal guler de câine, partidul guler de câine, poziția guler de câine.

Fisa tehnica

Este Dispozitiv Inteligent No
Model Solid
Guler Tip De Bază Gulere
Caracteristică Personalizate, Chihuahua Catelus De Companie Cravată Cravată Guler
Sezon Toate anotimpurile
Material Nailon
Tip Gulere, Câini, Eșarfă Print Din Piele Moale Câini Guler Triunghiular
Numele Reglabil Pisica Animale De Companie Câine Eșarfă Guler

Recenzii

Scrie o recenzie

Reglabil Pisica Animale De Companie Câine Eșarfă Guler Eșarfă Print Din Piele Moale Câini Guler Triunghiular Chihuahua Catelus De Companie Cravată Cravată Guler

Reglabil Pisica Animale De Companie Câine Eșarfă Guler Eșarfă Print Din Piele Moale Câini Guler Triunghiular Chihuahua Catelus De Companie Cravată Cravată Guler

Produse similare: