Schafer Otoman Email Ceainic Modern de Înaltă Calitate Ceai turcesc Rezistente la Căldură Elegant, Bucătărie, Fierbător pentru Apă Clocotită Acasă Cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

495.49lei

Distribuiti

Informatii

-OTOMAN de DESIGN ȘI ELEGANȚĂ ATEMPORALĂ : metal De aur și email confort mâner amintesc de grațios părți în cazul în care elitele și de redevențe baut ceaiuri rare.

- Ceainic emailat are un volum de mediu de 2 litri.Otoman Design Ceainic Emailat, Tulpini, Capac si Cerc -Titan - Acoperite.

-Poate fi folosit într - Plita cu Inducție și toate tipurile de sobe.

- DESIGN CLASIC - stil Otoman design, forma de dovleac și de frontieră decor.Mai elegant și nobil.Acesta va impresiona tine si invitatii tai.

- DECORAȚIUNI interioare ȘI de COLECTARE : Europene de înaltă calitate atmosferă de ceai reprezinta palatul de frumusete.In afara de utilizarea de zi cu zi,e de colectie si decor pe masa ta de sus sau de cabinet, care va face upgrade de uz casnic gust.

- UTILIZAREA de zi cu ZI ȘI CURAT : Acest ceainic este mâncare în condiții de siguranță și fără plumb.Ușor de curățat.Vă rugăm să folosiți o cârpă umedă pentru a șterge și nu recomandăm pentru masina de spalat vase.

- UTILIZARE OCAZIE&IDEE de CADOU : Potrivit cu WunderxHaus cesti de ceai set și merge bine cu orice alte cesti de ceai.Ambalate in cutie eleganta.Cel mai bun cadou pentru dumneavoastră,familia și prietenul tău pe diferite festival.

-Aplicabile - Ceai de Plante, Ceai Negru, Ceai Verde, Ceai Pu ' er, Sănătate Ceai Și Ambarcațiunile de Ceai, Poate Fi, de Asemenea, Utilizate Pentru a Prepara Cafea Și Produse Lactate, ETC..

-Cu design-ul său elegant, va aduce placere pentru bucataria ta.

-Mâner Ergonomic este proiectat pentru robust și confortabil de prindere.

-Un mare cadou pentru prieteni și familie.

Ne va livra în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Suntem de lucru cu Cainiao.Puteți învăța timp de livrare pentru țara dumneavoastră pe internet.

Rapid, Gratuit, în condiții de Siguranță de transport maritim.

Livrare în condiții de siguranță este considerată ca fiind prima prioritate în magazinul nostru, așa că ne pregătim produsele foarte atent.

Transport La Nivel Mondial

Transport Din Turcia

-Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare, astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Mulțumesc foarte mult.

-Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne conecta.Putem rezolva problemele foarte ușor.

-Dacă sunteți fericiți, suntem fericiți.

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați prin "Chat" sau prin E-mail.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Etichete: ceai verde chinezesc, pu erh ceai ulei, manual praștie, ceai, chineză ceai puer, pouf, matcha praf, pahar de ceai de vase, ceai ceainic, ceainic de sticlă.

Fisa tehnica

Caracteristică 1 Ceai Instrumente
Caracteristică 6 Teaware sau Cadou
Stil Otoman Design
transport Transport Gratuit
Nume De Brand Schafer
Caracteristică 2 Acasă, Birou, bar de cafea, HOTEL, BUCĂTĂRIE
Origine TR(Origine)
Caracteristica 5 Aprovizionat, Eco-Friendly
Caracteristică 4 Ceai verde / ceai Alb /ceai Negru / Rosu pentru prepararea de ceai / Flori teaU
Material Portelan, Email
Caracteristică 3 Ceainic
Capacitate 2.0 L
Culoare Blue/white

Recenzii

Scrie o recenzie

Schafer Otoman Email Ceainic Modern de Înaltă Calitate Ceai turcesc Rezistente la Căldură Elegant, Bucătărie, Fierbător pentru Apă Clocotită Acasă Cadou

Schafer Otoman Email Ceainic Modern de Înaltă Calitate Ceai turcesc Rezistente la Căldură Elegant, Bucătărie, Fierbător pentru Apă Clocotită Acasă Cadou

Produse similare: